Πρωτοβουλία αεροδρομίου Αθήνας και ομίλου Lufthansa για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Γιορτινές ημέρες και η σκέψη όλων μας οφείλει να είναι σε εκείνους που συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται και η ενέργεια του αεροδρομίου της Αθήνας που συνεργάζεται με τις εταιρείες του Ομίλου Lufthansa - Austrian Airlines, Lufthansa

και SWISS, υποστηρίζοντας τις ανάγκες των παιδιών που βοηθά η Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Με στόχο να καλυφθούν οι σημαντικές ανάγκες παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια, o Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών θα προσφέρει στο «Μαζί για το Παιδί» ένα ευρώ για κάθε παιδί που θα ταξιδέψει τα Χριστούγεννα με μία από τις πτήσεις των Lufthansa, Austrian Airlines και Swiss.

Η ενέργεια θα διαρκέσει από τις 21 Δεκεμβρίου έως και τις 6 Ιανουαρίου, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να ενισχύσουν μέσα από τη συγκεκριμένη δράση την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» στο https://www.supportmazi.gr/flyforachild.

«Η κοινωνική προσφορά βρίσκεται στον πυρήνα της εταιρικής στρατηγικής μας, με δράσεις που διαρκώς ανανεώνουμε και εμπλουτίζουμε. Αυτά τα Χριστούγεννα, σχεδιάσαμε και υλοποιούμε μια πολύ ουσιαστική ενέργεια για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και τον εξαιρετικό αεροπορικό συνεργάτη μας, τον όμιλο Lufthansa.

Στη σημερινή ιδιαίτερα σκληρή πραγματικότητα, τα παιδιά συχνά είναι ο τελικός και ο πιο ανήμπορος αποδέκτης των δύσκολων προβλημάτων με τα οποία έρχεται αντιμέτωπη καθημερινά μια οικογένεια,» επισήμανε η διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του αεροδρομίου, Ιωάννα Παπαδοπούλου.

«Η εταιρική ευθύνη, η κοινωνική δέσμευση να ανταποκρινόμαστε στις ευθύνες μας απέναντι στο περιβάλλον και την κοινωνία, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της επιχειρηματικής στρατηγικής του Ομίλου Lufthansa. Eίναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς που συμμετέχουμε σε αυτή τη πρωτοβουλία. Είναι ευθύνη όλων μας να δημιουργήσουμε έναν κόσμο όπου τα παιδιά θα «πετούν» κυρίως από χαρά κι αισιοδοξία. Φέτος τα Χριστούγεννα, ας μη λείψει το χαμόγελο από κανένα παιδικό πρόσωπο,» τόνισε ο Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, γενικός διευθυντής Πωλήσεων για την Ελλάδα και την Κύπρο του Ομίλου Lufthansa.

«Με τις δράσεις μας αγκαλιάζουμε περισσότερα από 30.000 παιδιά σε όλη τη χώρα και μέσω των υπηρεσιών της Γραμμής 115 25 και του Συμβουλευτικού μας Κέντρου είμαστε δίπλα σε κάθε οικογένεια που αντιμετωπίζει δυσκολία. Χαίρομαι που ο σκοπός και ο προορισμός μας είναι κοινός. Γιατί η ευτυχία των παιδιών μας «ταξιδεύει»,» ανέφερε η Αλεξάνδρα Μαρτίνου, πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Keywords
Τυχαία Θέματα