Νέα προγράμματα κινητής για τις επιχειρήσεις, με έως 100% περισσότερα MB

Αυξημένη 400% είναι η χρήση δεδομένων μέσω κινητού τηλεφώνου για τους επιχειρησιακούς συνδρομητές την τελευταία πενταετία, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η COSMOTE. Οι Έλληνες επαγγελματίες χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο το Internet στο κινητό τους, με αποτέλεσμα η κίνηση στο δίκτυο της COSMOTE, από τα 1,2 petabytes (1 petabyte=1000 terabytes) το 2014, αναμένεται να εκτοξευθεί στα 5,6 petabytes το 2018.

Σου έχει τύχει ποτέ να ξεχάσεις το κινητό σου στο

σπίτι και να νιώθεις ένα αίσθημα ανασφάλειας; Αν η απάντηση είναι “ναι”, τότε σίγουρα αντιλαμβάνεσαι πόσο απαραίτητο είναι στην καθημερινότητά μας. Όχι μόνο για τις συναναστροφές μας με τους κοντινούς μας ανθρώπους αλλά πλέον, περισσότερο από ποτέ, το κινητό είναι απαραίτητο και στην εργασία μας.

Emails, κλήσεις, ειδοποιήσεις σε διάφορα applications που είναι απαραίτητα στην εργασιακή καθημερινότητά σου. Όλα αυτά δεν περιορίζονται στις ώρες που είσαι γραφείο, αλλά συνεχίζονται και όταν είσαι εκτός. Για να μην πελαγώνεις και να είσαι πάντα συνεπής στις υποχρεώσεις σου στη δουλειά, πρέπει να είσαι διαρκώς δικτυωμένος. Ό,τι ώρα κι αν είναι, όπου και να βρίσκεσαι.

Αυτή ακριβώς την ανάγκη των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή έρχεται να καλύψει η COSMOTE, εμπλουτίζοντας τις παροχές των προγραμμάτων της και σε χρόνο ομιλίας και σε SMS και σε MB προσφέροντας έως και 30 GB Ιnternet για χρήση από το κινητό.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα είτε είσαι στο σπίτι, είτε στη δουλειά, είτε στον δρόμο από το κινητό σου, χωρίς να σκέφτεσαι ότι θα ξεμείνεις ή ποιο app να χρησιμοποιήσεις για να σου “φάει” λιγότερο Internet. Το καλύτερο απ' όλα είναι ότι ακόμα κι αν εξαντλήσεις τα ενσωματωμένα data σου, θα το μάθεις, αφού με τη δωρεάν υπηρεσία COSMOTE My Internet διακόπτεται αυτόματα η χρήση data όταν αυτά εξαντληθούν και μπορείς, αν θέλεις, να αγοράσεις πρόσθετο πακέτο.

Επιπλέον, η δουλειά σου γίνεται ευκολότερη αν περιλαμβάνει συναναστροφές με το εξωτερικό. Είτε πρόκειται για πελάτες που βρίσκονται εκτός Ελλάδας, είτε πρόκειται για κάποιο επαγγελματικό ταξίδι. Με τα νέα προγράμματα κινητής της COSMOTE για επαγγελματίες, μπορείς να έχεις απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς διεθνή δίκτυα σταθερής και κινητής, έως 1000 λεπτά προς διεθνή δίκτυα σταθερής και κινητής, περισσότερα λεπτά ομιλίας προς διεθνή δίκτυα 35 χωρών και δωρεάν χρήση περιαγωγής σε χώρες εκτός Ε.Ε., μέσω της υπηρεσίας Travel Pass. Και είσαι καλυμμένος.

Τσέκαρε πόσο αυξήθηκε τα τελευταία πέντε χρόνια η χρήση data (αλλά και υπηρεσιών φωνής) στο εξωτερικό από τους εταιρικούς πελάτες της εταιρείας και θα καταλάβεις.

Όποιο πρόγραμμα και να επιλέξεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σου “λύσει” τα χέρια.

Δες αναλυτικά ποιο πρόγραμμα ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες και κάνε πιο εύκολη την εργασιακή καθημερινότητά σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα