Ποιο WWE; Ο John Cena είναι ένας GI Joe που πρωταγωνιστεί σε ταινία Transformers

Αυτά τα Χριστούγεννα, δεν αναγεννάται απλά ο κόσμος των Transformers. Δεν αλλάζει απλά ο Bumblebee σε σκαραβαίο, ως όφειλε. Έχουμε και μια υποψία crossover στους κόσμους της Hasbro, των Transformers και των GI Joe.

Φημολογείται πως

ο πράκτορας Burns, ήτοι ο παλαιστής του WWE, John Cena, ενδέχεται να είναι το συνδετικό κομμάτι των δύο κόσμων. Σε κάθε περίπτωση το νέο τρέιλερ της ταινίας είναι εδώ και έχει πολλή, πολλή δράση.

Κυνηγημένος το έτος 1987, ο Bumblebee βρίσκει καταφύγιο σε μια μάντρα με παρατημένα αυτοκίνητα σε μια μικρή παραλιακή πόλη της Καλιφόρνια. Η Τσάρλι (Χέιλι Στάινφελντ), λίγο πριν κλείσει τα 18 και ενώ αναζητά τη θέση της σε αυτό τον κόσμο, ανακαλύπτει τον Bumblebee χτυπημένο και γεμάτο σημάδια. Καθώς η Τσάρλι τον επισκευάζει, συνειδητοποιεί ότι αυτό που έχει απέναντι της δεν είναι ένας συνηθισμένος κίτρινος Σκαραβαίος.

Πολύ πριν ο Bumblebee μετατραπεί σε στιβαρή και αμερικανική Σεβρολέτ Καμάρο, υπήρξε ένα ταπεινό, αλλά πάντα στιλάτο "κατσαριδάκι". Μάλιστα, ο σκηνοθέτης των ταινιών Transformers σημειώνει πως απέρριψε την εκδοχή του σκαραβαίου, καθώς του θύμιζε πολύ μια άλλη θρυλικά σειρά ταινιών, εκείνη του "Χέρμπι" του ζωντανού αυτοκινήτου αγώνων με το νο. 53 που ήταν φυσικά Volkswahgen Beetle.

Η χρονολογία άλλωστε στην οποία τοποθετείται με αριστοτεχνικό τρόπο στην περίοδο, δύο χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση του χαρακτήρα σε κάποιο από τα έντυπα που εξιστορούσαν τις ιστορίες των Transformers.

Keywords
Τυχαία Θέματα