Ολυμπιακός: Πλήγμα με Σεμέδο, έξι εβδομάδες εκτός δράσης

Σημαντικό πλήγμα για τον Ολυμπιακό ενόψει των αγώνων με την Άρσεναλ για τη φάση των 16 του Europa League, καθώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Ρούμπεν Σεμέδο.

Η μαγνητική επιβεβαίωσε πως ο Πορτογάλος στόπερ έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου αριστερού γόνατος και η επιστροφή του στη δράση

υπολογίζεται σε έξι εβδομάδες. Δεν πρόκειται να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, αλλά θα πάει συντηρητικά με θεραπείες και ενδυνάμωση.

Ο 26χρονος αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα με τον Βόλο και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 39ο λεπτό.

Όπως είναι λογικό, ο Σεμέδο θα χάσει τα δύο ματς με την Άρσεναλ που θα διεξαχθούν στις 11 και 18 Μαρτίου, αλλά και ένα σημαντικό κομμάτι των playoffs. Πλέον, θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι έτοιμος στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, αλλά και στους αγώνες του Κυπέλλου, αν οι "ερυθρόλευκοι" προχωρήσουν στη διοργάνωση.

Τη φετινή σεζόν, ο Πορτογάλος μετράει 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με ένα γκολ, αποτελώντας τον στυλοβάτη της αμυντικής γραμμής των "ερυθρολεύκων". Όσον αφορά στις αναμετρήσεις με την Άρσεναλ, το δίδυμο στα στόπερ αναμένεται να είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τον Ουσεϊνού Μπα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα