Οι σούπερ ήρωες της Μarvel έστειλαν το πιο συγκινητικό μήνυμα που θα δεις σήμερα

Οι σούπερ ήρωες της Marvel, που συνθέτουν τους Avengers ένωσαν τις δυνάμεις τους, για να χαρίσουν ένα χαμόγελο σε νεαρό που μόλις είχε μάθει πως έχει λίγους μήνες ζωής.

Η οικογένεια του έκανε αμέσως, μια τεράστια καμπάνια στα social media, ώστε να βοηθήσει τον Josh να σβήσει κάποια πράγματα από τη λίστα με τα "θέλω" του. Στο συγκινητικό ποστ

αναφέρθηκε πως αυτό το παιδί παλεύει για τη ζωή του από την ημέρα που γεννήθηκε, είχε λευχαιμία και στα 15 διαγνώστηκε με γλοιοβλάστωμα πολύμορφου καρκίνου.

Σε μια από τις σημειώσεις της λίστας, ο Josh είχε γράψει "θέλω να λάβω όσα περισσότερα μηνύματα μπορώ, από τους ήρωες μου, τους ήρωες της Marvel". Μια all star ομάδα και για την ακρίβεια, ο Deadpool (Ryan Reynolds), o Captain America (Chris Evans), ο Spider-Man (Tom Holland), o Wolverine (Hugh Jackman) και ο Star Lord (Chris Pratt), έσπευσαν να ανταποκριθούν.

Στο μήνυμα του, ο Reynolds ενημερώνει τον 15χρονο πως "έχεις περισσότερο θάρρος και δύναμη στο μικρό σου δαχτυλάκι, από ό,τι όλοι οι σούπερ ήρωες μαζί, σε όλο τους το σώμα". Η οικογένεια του Josh ποστάρισε μια φωτογραφία του παιδιού, με το χαμόγελο που του χάρισαν οι ήρωες του.

Keywords
Τυχαία Θέματα