Οι νέοι προϊστάμενοι σε Πρωτοδικείο και Εισαγγελία στην Αθήνα

Οι νέοι προϊστάμενοι των Πρωτοδικείων και των Εισαγγελιών στην Αθήνα ανέδειξαν οι αρχαιρεσίες που ολοκληρώθηκαν σήμερα, Σάββατο.

Ο Βαγγέλης Ιωαννίδης είναι πλέον ο νέος διευθύνων στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, αναλαμβάνοντας τη θέση από τον Ηλία Ζαγοραίο. Ο πρώην εισαγγελέας ΣΔΟΕ αναδείχθηκε από την ψηφοφορία

όπου βρέθηκε αντιμέτωπος με την προϊσταμένη Ποινικής Δίωξης, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλο, ενώ τρίτος ήρθε ο Γιώργος Δούβας. Μεταξύ των δύο πρώτων η διαφορά ήταν μόλις τέσσερις ψήφοι, 59-54.

Αντίστοιχα, στο Πρωτοδικείο Αθηνών, το μεγαλύτερο της Ελλάδας και ίσως και της Ευρώπης, πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης είναι μετά τος αρχαιρεσίες ο πρόεδρος Πρωτοδικών Γεώργιος Γρίβας. Η Ειρήνη Κατινιώτη λαμβάνει τη δεύτερη θέση, έχοντας περίπου 40 ψήφους διαφορά. Ακολούθησαν οι Δημήτρης Σκουτέρης και Ιωάννα Κουκουράκη.

Στο Εφετείο Αθήνας

Ο εισαγγελέας Ιωάννης Μωραϊτάκης ανεδείχθη προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών της πρωτεύσουσας, με 47 ψήφους, με έτερο υποψήφιο τον Παντελή Στραγάλη, ο οποίος έλαβε 34 ψήφους. Παράλληλα, καταμετρήθηκαν τέσσερα λευκά.

Τέλος, στο Εφετείο Αθηνών, νέος πρόεδρος του Συμβουλίου Διοίκησης ανεδείχθη ο πρόεδρος Εφετών Κωνσταντίνος Σταμαδιάνος, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος για τις φετινές εκλογές.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρωτοδικείο, Εισαγγελία, Αθήνα,protodikeio, eisangelia, athina