Π.Ρήγας: Η χώρα έχει αφήσει οριστικά πίσω τα χρόνια των μνημονίων και της επιτροπείας

«Η αλήθεια είναι πως ούτε τέταρτο μνημόνιο έχουμε, ούτε προεκλογική παροχολογία. Η χώρα έχει αφήσει οριστικά πίσω της τα χρόνια των μνημονίων και της επιτροπείας και τα όσα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός από τη ΔΕΘ αποτελούν ένα ρεαλιστικό, κοστολογημένο και στοχευμένο πρόγραμμα στο μέτρο των δυνατοτήτων μας και στη βάση των αναγκών της κοινωνίας», τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Νέα Σελίδα" ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Πάνος Ρήγας, προσθέτοντας

ότι «η αντιπολίτευση και ιδιαίτερα η ΝΔ έχει βρεθεί μπροστά σε ένα σοβαρό στρατηγικό αδιέξοδο, καθώς η πραγματικότητα διέψευσε όλες τις καταστροφικές προβλέψεις της και μη έχοντας άλλο αφήγημα κατηγορεί την κυβέρνηση για παροχολογία, ενώ την ίδια στιγμή την κατηγορεί και ότι έχει βάλει τη χώρα σε τέταρτο μνημόνιο».

Στην κατεύθυνση της ανακούφισης των αναγκών της κοινωνίας, ο κ. Ρήγας εντάσσει και την επιστροφή των αναδρομικών στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, με τον ακριβή τρόπο καταβολής τους να αναγγέλλεται σύντομα, ενώ εξήρε την συνέπεια, πλήρη επάρκεια και αποτελεσματικότητα του προσωπικού τους στην εκπλήρωση του κοινωνικού τους ρόλου, ιδιαίτερα στα χρόνια της κρίσης.

Τοποθετεί τη διενέργεια εκλογών στο τέλος της τετραετίας και σημειώνει ότι «η ανατροπή της εικόνας των δημοσκοπήσεων δεν νομίζω ότι θα προκαλέσει έκπληξη σε κανέναν στη χώρα».

Επίσης, επικαλούμενος την εμπειρία του ως γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνει ότι «επιτύχαμε, παρά τις αντιξοότητες να κρατήσουμε ζωντανούς τους δεσμούς του ΣΥΡΙΖΑ με την κοινωνία και τα στρώματα που εκπροσωπούμε» και εκφράζει την βεβαιότητά του ότι «ολόκληρος ο κομματικός μηχανισμός θα είναι έτοιμος και αποτελεσματικός μπροστά στις μεγάλες και κρίσιμες μάχες που έχουμε να δώσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα