Οι Fall/Winter συλλογές των αγαπημένων designer brands βρίσκονται στο ψηφιακό fashion editorial του attica!

Πολυτελή υφάσματα, ιδιαίτερα μοτίβα και ανατρεπτικά looks στις νέες Fall/Winter συλλογές απαθανατίζονται στο φακό και σε περιμένουν να τα εξερευνήσεις στα πολυκαταστήματα attica.

Σαν αποσπάσματα από σελίδες των top περιοδικών μόδας, οι ολοκαίνουριες φθινοπωρινές συλλογές των διάσημων designer brands θα ενθουσιάσουν κάθε fashionista. Τα μοντέλα ποζάρουν δελεαστικά με statement κομμάτια, που θα σε εμπνεύσουν για τα πιο στιλάτα καθημερινά looks, αλλά και θα σου προσφέρουν επιλογές

για τις πιο εντυπωσιακές βραδινές εμφανίσεις.

Ο δυναμισμός, η κίνηση και το χρώμα κυριαρχούν στη νέα καμπάνια. “Ξεφυλλίζοντας” το Instagram και το Facebook του attica, θα ανακαλύψεις κομψά πουλόβερ, μοντέρνα παντελόνια, elegant σακάκια, εκθαμβωτικά jackets και παλτό σε πλούσιες παλέτες χρωμάτων, για να δημιουργήσεις τους απόλυτους συνδυασμούς που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Οι νέες ανδρικές και γυναικείες συλλογές από αγαπημένα haute designer brands αποτελούν πηγή έμπνευσης για μοναδικά outfits και chic συνδυασμούς. Burberry, Moncler, Red Valentino, Isabel Marant Etoile, Kenzo, Boss, Ted Baker, Corneliani, Emporio Armani και άλλα κορυφαία designer brands φέρνουν τις τελευταίες προτάσεις των high-fashion shows στον απόλυτο fashion προορισμό, το attica.

Ακολούθησε το attica στα social media και γνώρισε τα it pieces που θα απογειώσουν το στυλ σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα