Ο Γ. Τσίπρας στο Ραδιόφωνο 24/7

Ο Γιώργος Τσίπρας, προϊστάμενος του Οικονομικού Γραφείου της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, ήταν καλεσμένος της εκπομπής "Η Επόμενη Μέρα" με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, στο Ραδιόφωνο 24/7 από τους 88,6.

Ο κ.Τσίπρας ερωτηθείς για την επιχειρηματικότητα τάχθηκε υπέρ της υγιούς επιχειρηματικότητας και κατηγόρησε τις προηγούμενες κυβερνήσεις πως δημιούργησαν μια στρεβλή επιχειρηματικότητα, κρατικοδίαιτη και προστατευμένη

με αποτέλεσμα η ελληνική οικονομία να οδηγηθεί στο σημείο της κρίσης.

"Παντού υπάρχουν επιχειρήσεις. Όλες οι οικονομίες έτσι λειτουργούν. Ακόμη και ο δημόσιος τομέας σε πολλές περιπτώσεις αν λειτουργούσε με επιχειρηματικό τρόπο θα μπορούσε να είναι πιο αποδοτικός" σημείωσε και επιτέθηκε στη ΝΔ λέγοντας πως με την αντιπολίτευση που ασκεί δεν δείχνει να κατανοεί το πρόβλημα της επιχειρηματικότητας.

Αναφορικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες ο κ.Τσίπρας δεν απέκλεισε τη συνέχιση της συμπόρευσης του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ λέγοντας πως η σχέση αυτή είναι έντιμη ενώ ερωτηθείς για πιθανή συνεργασία με το ΚΙΝΑΛ είπε πως η Φώφη Γεννηματά "παίζει" περισσότερο με τη ΝΔ, υπογραμμίζοντας πως αν αυτό συνεχιστεί δεν μπορεί να υπάρξει συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. "Δεν υπάρχει σημείο επαφής με το ΠΑΣΟΚ που συνεργάστηκε με τον Σαμαρά." είπε χαρακτηριστικά, ωστόσο προέβλεψε πως μέχρι τις εκλογές θα υπάρξουν πολιτικοί μετασχηματισμοί και μεγάλη ζύμωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα