Νίκι Μινάζ: Αλλάζει γνώμη και "τα μαζεύει" για την αποχώρησή της από τη μουσική

Η διάσημη ράπερ Νίκι Μινάζ αιφνιδίασε την Παρασκευή του θαυμαστές της, ανακοινώνοντας ότι αποσύρεται από την καλλιτεχνική σκηνή για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Η 36χρονη τραγουδίστρια, ηθοποιός και μοντέλο, γνωστή για το προκλητικό στιλ της και τα τραγούδια της είναι αρραβωνιασμένη με ένα στέλεχος της αμερικανικής μουσικής βιομηχανίας, τον Κένεθ Πίτι, με τον οποίο αναμένεται να παντρευτούν εντός των επόμενων μηνών.

Στην ανακοίνωσή της έγραφε ότι αποφάσισε να αποχωρήσει και να μεγαλώσει την οικογένειά της.

Ωστόσο δεν πέρασαν 24 ώρες από την ανακοίνωση

αυτή και επανήλθε με νέο δημοσίευμα που κάπως "τα μαζεύει".

Η πρώτη ανακοίνωση διεγράφη.

Η Μινάζ άρχισε να απαντάει σε δημοσιεύσεις και σχόλια φαν της που την παρακαλούσαν να συνεχίσει και μάλιστα σε μία από τις απαντήσεις της έγραψε ότι μάλλον ετοιμάζεται να αποσύρει την απόφασή της.

Πολλοί ήταν εκείνοι που από την αρχή είχαν αμφισβητήσει την εγκυρότητα και τη σοβαρότητα της ανακοίνωσης, καθώς θεωρούσαν πως ήταν άλλο ένα κόλπο για να τραβήξει την προσοχή η Μινάζ.

"Είμαι ακόμη εδώ(...)Το τουίτ μου ήταν αιφνίδιο και καθόλου συναισθηματικό, σας ζητώ συγγνώμη", γράφει η ράπερ για το τουίτ στο οποίο ανακοίνωνε την απόφασή της να αποσυρθεί από τη μουσική.

Μάλιστα στη συνέχεια έκανε άλλο ένα τουίτ στο οποίο έγραφε "Αυτή είναι μία γεύση για το τί έρχεται" και μέσα είχε επισυνάψει φωτογραφίες από γυρίσματα του επόμενου βίντεο κλιπ της.

Keywords
Τυχαία Θέματα