Νεφώσεις και κανονικές θερμοκρασίες την Τρίτη

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες

• Η θερμοκρασία θα είναι κανονική για την εποχή

• Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 4-5 μποφόρ

Την Τρίτη στα βορειοανατολικά προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με πιθανές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα πελάγη τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία

δεν θα αλλάξει σημαντικά και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 20 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδεςκαι την Κρήτη τους 22 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και το μεσημέρι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες βροχές

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: στις 3/11/1971 είχαμε χιονόπτωση στην Τρίπολη. Το 2006 εμφανίστηκε υδροσίφωνας μεταξύ Νάξου - Μυκόνου, ενώ το 2009 σημειώθηκαν ισχυρές βροχές στη Δυτική Ελλάδα με 92 χιλιοστά στην Ανδρίτσαινα και 88 χιλιοστά στο Αιτωλικό. Ανεμοστρόβιλοι στον Πύργο Ηλείας και την Αρχ. Ολυμπία.

Keywords
Τυχαία Θέματα