Μεγάλη Βρετανία: Άλλοι 758 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο

Την ώρα που ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον χτυπήθηκε από τον κορονοϊο και βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας στην εντατικη, ο κόσμος στο Νησί συνεχίζει να δίνει τη δική του μάχη με τη φονική πανδημία και να μετράει εκατοντάδες απώλειες.

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τρίτης από το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας (NHS), το τελευταίο 24ωρο έχασαν τη ζωή τους 758 άνθρωποι που είχαν διαγνωστεί με τον ιό και χρειάστηκε να νοσηλευτούν.

Το γεγονός αυτό φέρνει το συνολικό αριθμό θανάτων στην Αγγλία σε 5.655, με το ίδιο νούμερο να ήταν 4.897 την αντίστοιχη

ώρα την Δευτέρα.

Άλλοι 19 θάνατοι στην Ουαλία και 3 στην Βόρεια Ιρλανδία

Στην Ουαλία, 19 άτομα που νοσηλεύονταν έχοντας προσβληθεί από τον κορονοϊό έχασαν τη ζωή τους, για να είναι πλέον 212 ο συνολικός αριθμός των θυμάτων.

Συνολικά, 291 είναι τα νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο, με τα συνολικά επιβεβαιωμένα κρούσματα να ανέρχονται σε 3.790.

Εν τω μεταξύ, άλλοι τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Βόρεια Ιρλανδία, ανεβάζοντας σε 73 το συνολικό αριθμό θανάτων από τον κορονοϊό, με τα συνολικά κρούσματα στη χώρα να είναι πλέον 1.255, εκ των οποίων τα 97 στο τελευταίο 24ωρο.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΤΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΡΟΥΣΜΑ: Ποια είναι τα κριτήρια για έλεγχο κορονοϊού ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Πότε κάνω τεστ για κορονοϊό, πού και πόσο κοστίζει. ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΩΑΣΗ: Πότε εμφανίζονται τα συμπτώματα του κορονοϊού. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Πού στέλνω SMS για μετακίνηση, τις μέρες της καραντίνας, λόγω κορονοϊού ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ: Πού τηλεφωνώ για τον κορονοϊό; Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού.
Keywords
Τυχαία Θέματα