Με καλοκαιρινές διαθέσεις ο Τρυγητής

Μέχρι και τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας ο καιρός θα κυλήσει χωρίς προβλήματα σε στεριά και σε θάλασσα. Μόνο στα βόρεια ηπειρωτικά από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος θα έχουμε πρόσκαιρη μεταβολή με μικρή πτήση της θερμοκρασίας.

Στους χάρτες της Ευρώπης μπορούμε να διακρίνουμε ότι δεν υπάρχουν οργανωμένα συστήματα, τα οποία μπορούν να μας επηρεάσουν. Ενδεικτικά παραθέτουμε το μετεώγραμμα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

για το επόμενο δεκαήμερο όπου είναι σαφής αυτή η μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τα τοπικά φαινόμενα στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα σε όλη τη χώρα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με ανέμους έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο και την θερμοκρασία να φτάνει τους 35 βαθμούς Κελσίου στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και τους 30 με 32 βαθμούς στο Αιγαίο.

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 με 5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με μεταβλητούς ανέμους 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε την εβδομαδιαία πρόγνωση των ανέμων:

Προοπτική καιρού

Το επόμενο τριήμερο θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα