Μαυρωτάς: Στο Ποτάμι πρέπει να στηρίξουμε την ατζέντα μας

"Έφυγα πιο αισιόδοξος από ότι πήγα. Κάναμε ένα συνέδριο για το Ποτάμι. Δεν μπορούμε να ακούμε συνέχεια για το αν θα συνεργαστούμε μετεκλογικά με ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ. Πρέπει να στηρίξουμε την ατζέντα μας" είπε μιλώντας στο ρ/σ News24/7 στους 88,6 ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς.

Για την πρόταση Αμυρά δήλωσε ότι υπάρχει μια παρεξήγηση. "Δεν κλείνει η πρότασή του προς τη ΝΔ. Οι θέσεις του Αμυρά είχαν και τον διαχωρισμό Εκκλησίας - Κράτους. Ο ετεροπροσδιορισμός έχει να κάνει με το

δεύτερο και το τρίτο βήμα ενώ δεν έχουμε καθορίσει ακόμη το πρώτο: το τί θα λέμε εμείς".

"Θέλουμε να χορέψουμε ταγκό, αλλά φωτογραφίζοντας τον χορό, όχι τον καβαλιέρο" είπε σχολιάζοντας το ενδεχόμενο των μετεκλογικών συνεργασιών.

Για το Σκοπιανό επισήμανε ότι δεν είναι τελείως διαφορετική η προσέγγιση των στελεχών μας. "Απλώς ο Ψαριανός και ο Αμυράς έχουν επιφυλάξεις".

Για τη δήλωση Βορίδη για διαχωρισμό κράτους εκκλησίας ανέφερε ότι "Δεν με εκφράζουν αυτά που είπε ο Βορίδης αλλά μην μπερδεύουμε το φιλελεύθερος με τον Δεξιό. Και με τον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε διαφορές. Αποκλείεται να συμφωνούμε σε όλα με όλους".

Τέλος για το άρθρο 16 καταλόγισε ιδεοληψία επί του θέματος στον ΣΥΡΙΖΑ. "Σε θέματα οικονομίας, εκπαίδευσης είμαστε πιο κοντά με την αξιωματική αντιπολίτευση από την άλλη στα δικαιώματα, τα εθνικά και θέματα περιβάλλοντος είμαστε πιο κοντά με τον ΣΥΡΙΖΑ".

Keywords
Τυχαία Θέματα