Λύγισε ο Γουιλ Σμιθ: "Απέτυχα! Η γυναίκα μου έκλαιγε για 45 ημέρες συνέχεια"

Μας έχει κάνει να γελάσουμε και να συγκινηθούμε αμέτρητες φορές με τις ερμηνείες του. Αυτή τη φορά συγκινεί αποκαλύπτοντας τις πιο προσωπικές πτυχές της ζωής του και συγκεκριμένα την περίοδο που ο γάμος του "έπιασε πάτο", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, συζητώντας μαζί με τη γυναίκα, την κόρη και την πεθερά του. Ο λόγος για τον Γουιλ Σμιθ, που μπορεί να τον γνωρίσαμε στην μεγάλη οθόνη και ως "action hero", δεν διστάζει όμως να αφήσει τα αισθήματά του ελεύθερα και τα δάκρυα να κυλήσουν μπροστά στην κάμερα όταν μιλάει για τη γυναίκα της ζωής του.

Ο ακριβοπληρωμένος σταρ

βρέθηκε στο ίδιο τραπέζι του διαδικτυακού τοκ-σόου της Τζέιντα, "Red Table Talk", μαζί με την 17χρονη κόρη τους Γουίλοου και την πεθερά του Αντριέν Μπάνφιντ - Τζόουνς. Το concept της εκπομπής είναι άλλωστε αυτό: Τρεις γενιές γυναικών κάθονται στο ίδιο τραπέζι και συζητούν για όσα συμβαίνουν στις ζωές τους και τον κόσμο.

Μιλώντας για την 21χρονη σχέση του με τη Τζέιντα, ο 50χρονος ηθοποιός δεν απέφυγε να μιλήσει στην κόρη του και για τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισαν μαζί. "Υπήρξε μια περίοδος που η μαμά ξυπνούσε και ξεσπούσε σε κλάματα επί 45 συνεχόμενες ημέρες. Είχα αρχίσει να κρατάω ημερολόγιο", ακούγεται να λέει στο preview του επεισοδίου.

"Κάθε πρωί. Είναι ότι χειρότερο έχω ζήσει στο γάμο μου. Είχα αποτύχει οικτρά!" συνεχίζει ο ηθοποιός.

Ο Σμιθ αποκάλυψε επίσης ότι μαζί με την Τζέιντα δεν χαρακτηρίζονται πια ως "παντρεμένοι", γεγονός που προκάλεσε την εμφανή έκπληξη της πεθεράς, πριν η κόρη της ωστόσο συμπληρώσει ότι είναι "σύντροφοι ζωής".

Ο Γουιλ Σμιθ και η Τζέντα Πίνκετ, εκτός από τη 17χρονη Γουίλοου, έχουν και έναν γιο, τον 20χρονο Τζέιντεν, ενώ ο ηθοποιός έχει επίσης και έναν μεγαλύτερο γιο, τον 25χρονο Τρέι, από τον πρώτου γάμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα