Μουκίδης για Σφακιανάκη: Δεν μπορεί να λέει τους Έλληνες τεμπέληδες - Οι απειλές κατά του στιχουργού

Στους λόγους που οδηγήθηκε στην απαγόρευση στον Νότη Σφακιανάκη να ερμηνεύει τα τραγούδια του αναφέρθηκε ο στιχουργός Γιώργος Μουκίδης, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό». Ο δημιουργός αν και χαρακτήρισε τον τραγουδιστή αγαπημένο και φρόντισε να του στείλει τα χαιρετίσματα του πρόσθεσε πως «κάνει βλακείες».

«Θύμωσα που έβγαλε το συμπέρασμα χωρίς να έχει στοιχεία, ότι οι περισσότεροι Έλληνες δεν θέλουν να εργαστούν» ανέφερε για τη μεταξύ τους αντιδικία και πρόσθεσε:

«Σου προσθέτει κάτι αυτό στη συναυλία σου, θα πάρεις παραπάνω λουλούδια ή παραπάνω ευρώ;». Ο δημιουργός, που όπως λέει έχει δώσει 46 τραγούδια στον τραγουδιστή, εξηγεί πως είναι άσχημο να μιλάς έτσι για κάποιον, πόσω μάλλον όταν αυτός ο κάποιος είναι η χώρα σου. «Είναι ψέμματα γιατί εγώ όσους Έλληνες ξέρω θέλουν να δουλέψουν» προσθέτει.

Η απόφαση του στιχουργού και η δημοσιοποίησή της στα social media από φανατικούς του τραγουδιστή. «Καλά παιδιά! Είναι κι αυτό ένα μέρος του κοινού του» σχολιάζει σήμερα ο ίδιος που επιβεβαιώνει πως δέχτηκε ακόμη και απειλές για την απόφασή του. Ωστόσο, ο Γιώργος Μουκίδης δεν προτίτ

Ο συνθέτης με ανάρτησή του στα social media τον περασμένο Μάρτιο, ανακοίνωνε πως έστελνε εξώδικο στον Νότη Σφακιανάκη απαγορεύοντας στον τραγουδιστή να ερμηνεύει τα τραγούδια που έχει συνθέσει ο ίδιος για εκείνον.

"Με εξώδικο που θα επιδοθεί-κοινοποιηθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ την δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου από τον τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη", έγραψε ο συνθέτης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. Είναι ενδιαφέρον το γεγονός πως τότε, ο κ. Μουκίδης δεν παρέθετε τους λόγους που προχωρούσε στην ενέργειά του αυτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μουκίδης, Σφακιανάκη, Έλληνες,moukidis, sfakianaki, ellines