Λούκας Γιώρκας: "Η ιδανική γυναίκα για μένα θα πρέπει να πιστεύει στον Θεό"

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας, που αναδείχθηκε νικητής του 1ου ελληνικού X-Factor το 2008, έκανε μια ασυνήθιστη συνέντευξη με την, επίσης Κύπρια, Τζώρτζια Γεωργίου από το "Πρωινό".

Σε ένα βανάκι με κυπριακές σημαίες, παραδοσιακά τραγούδια και εδέσματα από το νησί (και με τις σεφταλιές να πέφτουν!),

οι δυο τους μίλησαν για τα μουσικά talent show, για την προσωπική του ζωή και για την οικογένειά του.

Ο Λούκας Γιώρκας δήλωσε πως η ιδανική γυναίκα για τον ίδιο θα πρέπει να πιστεύει στον Θεό και ότι θα βρει έναν άνθρωπο, ο οποίος του ταιριάζει σε πολλά, ωστόσο, αυτή την περίοδο δεν έχει.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής δεν θεωρεί πως η ηλικία είναι εμπόδιο σε μια σχέση - άλλωστε είχε σχέση με μεγαλύτερή του - , μαγειρεύει συχνά και η σπεσιαλιτέ του είναι κολοκύθια με αυγά.

Επίσης, θα πήγαινε ξανά σε ριάλιτι, γιατί ο τρόπος που γίνονται σήμερα διαφέρει κατά πολύ σε σχέση με την περίοδο που ήταν ο ίδιος στο X-Factor. Είπε χαρακτηριστικά:

"Έχουν αλλάξει τα ριάλιτι. Τώρα έχει στραφεί όλη η προσοχή στις καρέκλες των κριτών. Έχουμε γεμίσει νικητές ριάλιτι και δεν ξέρω ποιος είναι ποιος".

Αναφέρθηκε, επίσης, στα αδέρφια του, που είναι όλα αγόρια, αλλά και στις ζημιές που έκαναν όταν ήταν μικροί, όπως όταν είχαν βάλει φωτιά στην κουζίνα του σπιτιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα