Αλέξης Γεωργούλης: Τα τροχαία, ο Σεφερλής και η καψούρα της ζωής του

Ο αγαπημένος ηθοποιός και κριτής του YFSF, Αλέξης Γεωργούλης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show, και μίλησε για τη ζωή του, για τον μεγάλο του έρωτα, αλλά και για δύο άτυχες στιγμές που τον έφτασαν κοντά στον θάνατο.

Ο γοητευτικός ηθοποιός αναφέρθηκε στα δύο σοβαρά τροχαία που είχε, από τα οποία, ευτυχώς, γλίτωσε. Στο πρώτο, την περίοδο που γυριζόταν το "Είσαι το ταίρι μου", είχε εσωτερική αιμορραγία χωρίς να το καταλάβει και οι γιατροί τον έσωσαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, όταν είχε αρχίσει να χάνει τις αισθήσεις του. Όπως

είπε, μία νοσοκόμα τον έσωσε, αφού τον αναγνώρισε και έδωσε προτεραιότητα, ώστε να μπει κατευθείαν στο χειρουργείο. Στο δεύτερο ατύχημα, φορούσε κράνος και γι΄αυτό σώθηκε, παρόλο που έσπασε πολλά μέρη του σώματός του.

Επίσης, μίλησε για την υπόθεση με τον Μάρκο Σεφερλή και τη θεατρική παράσταση "Ζητείται Ψεύτης", στην οποία ο Γεωργούλης αντικατέστησε τον Μάρκο. Ο Αλέξης είπε πως θα ήθελε να συζητήσει μαζί του και να τον γνωρίσει από κοντά, καθώς δεν υπάρχει λόγος να έχουν αρνητικά συναισθήματα. Είπε χαρακτηριστικά: "Αν μας ακούει ο Μάρκος να ξέρει ότι συνάντησα κάποιον από τους συνεργάτες του και πήρα το τηλέφωνό σου, θα σε πάρω τηλέφωνο, αλλιώς πάρε με εσύ άμα μπορείς να βρεις το δικό μου τηλέφωνο".

Ο Αλέξης Γεωργούλης αναφέρθηκε και στον έρωτα της ζωής του. Πρόκειται για την Ιουλία, μία συμπατριώτισσά του από τη Λάρισα. Είχαν ξεκινήσει μαζί από τη Λάρισα για τη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσουν, ήταν μαζί από το σχολείο και συνέχισαν τη σχέση τους στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, η σχέση αυτή είχε άδοξο τέλος. Όπως είπε ο Αλέξης, ήταν η μεγαλύτερη καψούρα της ζωής του.

Ο Αλέξης Γεωργούλης δεν γλίτωσε από τους "Μύγες", την ομάδα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, που "προσβάλλει" κάθε φορά τον εκάστοτε καλεσμένο και του κάνει περίεργες ερωτήσεις. Ο ηθοποιός, ωστόσο, δεν "λύγισε" και, μάλιστα, έδωσε καταπληκτικές απαντήσεις, αποστομώνοντάς τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα