Λάκης Λαζόπουλος: Όταν χάνεις έναν άνθρωπο, ένα κομμάτι της χαράς σου πετιέται

Στον καναπέ της εκπομπής "Ενώπιος Ενωπίω" κάθισε το βράδυ της Δευτέρας ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος ανοίχτηκε, μεταξύ άλλων, στο Νίκο Χατζηνικολάου και μίλησε για τα δύο αγαπημένα του πρόσωπα που έχουν φύγει από τη ζωή, τη μητέρα και τη σύζυγό του.

Φανερά συγκινημένος και με κόμπους στη φωνή, ο ηθοποιός, σεναριογράφος και παρουσιαστής είπε: "Έχω τρόπους να μιλαω κι ας φεύγουν οι άνθρωποι, αλλά μου λείπει ότι δεν μπορώ να τους δώσω κάτι. Δηλαδή

η χαρά που έπαιρνα ακούγοντάς τους, δεν υπάρχει. Οπότε ένα κομμάτι της χαράς σου πετιέται, να το πω έτσι. Αν υποθέσουμε ότι διαθέτεις κάποιες πηγές για να παίρνεις κι εσύ κάτι ή για να δίνεις, αυτό δεν υπάρχει. Από την αρχή αυτό που είχαμε συζητήσει με την κόρη μου είναι ότι εγώ είμαι στρατιώτης, είμαι στον πόλεμο αλλά αν σκοτωθώ σκοτώθηκα. Εγώ αποφασίζω ότι είμαι εκτεθειμένος, δεν ήθελα ποτέ να εκθέτω τους δικούς μου σε κίνδυνο.

Στη συνέχεια ο Λάκης Λαζόπουλος ανέφερε πως η περιπέτεια της συζύγου του διήρκησε τρία χρόνια. "Δεν ήθελα ο κόσμος να το μάθει διότι μετά γίνεσαι θύμα. Ο καθένας ας λέει αυτά που θέλει. Εγώ σε καμια περίπτωση δεν πρόκειται να γίνω θύμα".

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λάκης Λαζόπουλος, Όταν,lakis lazopoulos, otan