Άνεμοι έως 7 μποφόρ και πτώση της θερμοκρασίας

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό Στα δυτικά και βόρεια τοπικές νεφώσεις - Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα νότια όπου θα εκδηλωθούν και καταιγίδες σε Κρήτη και Δωδεκάνησα τοπικά ισχυρές εως το πρωί της Τετάρτης Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει προοδευτική πτώση Οι άνεμοι θα δεν θα ξεπερνούν στο Αιγαίο τα 7 μποφόρ.

Σήμερα Τρίτη στην Κρήτη και

τις νοτιότερες περιοχές των Δωδεκανήσων προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που πιθανώς να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια και τις Σποράδες τοπικές βροχές και στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6, στο Αιγαίο τοπικά 7 και βαθμιαία έως 8 μποφόρ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 11-11-2020

Στη Κρήτη και τα Δωδεκάνησα αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που μέχρι το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Στα δυτικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στις υπόλοιπες περιοχές κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες και την Εύβοια. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα νοτιοανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια.

ΠΕΜΠΤΗ 12-11-2020

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και τα νότια, με τοπικές βροχές στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Πελοπόννησο και την Κρήτη. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο έως 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13-11-2020

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και τα νότια με παροδικές βροχές στην Πελοπόννησο. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες, κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι ασθενείς, στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΣΑΒΒΑΤΟ 14-11-2020

Λίγες νεφώσεις που γρήγορα στα κεντρικά και τα βόρεια θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και στα βόρεια πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα κεντρικά και βόρεια δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση και στην υπόλοιπη χώρα βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 16 και 17 βαθμών Κελσίου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άνεμοι,anemoi