Κορονοϊός-ΗΠΑ: Ξεπέρασαν τους 310.000 οι θάνατοι - Πάνω από 17,1 εκ. τα κρούσματα

Οι θάνατοι εξαιτίας του κορονοϊού στις ΗΠΑ ξεπέρασαν τους 310.000 την περασμένη Πέμπτη, σύμφωνα με τα δεδομένα τα οποία συγκεντρώνει το αμερικανικό πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς.

Ενώ τα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 έχουν πλέον υπερβεί τα 17,1 εκατομμύρια, ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού ανερχόταν σε 310.095 τα ξημερώματα της Παρασκευή (ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με τη σχολή ιατρικής της Βαλτιμόρης.

Οι ΗΠΑ παραμένουν η χώρα

που υφίσταται μακράν το βαρύτερο πλήγμα από την πανδημία στην υφήλιο σε απόλυτους αριθμούς. Καταγράφουν πάνω από το 18% των θανάτων σε παγκόσμια κλίμακα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τα θύματα ξεπέρασαν τα 300.000 την 14η Δεκεμβρίου και αυξήθηκαν κατά 10.000 μέσα σε τρεις ημέρες.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: Ποια μαγαζιά ανοίγουν και ποια όχι CLICK AWAY: Βήμα - βήμα η διαδικασία για τα ψώνια - Τα πρόστιμα ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ: Πώς θα λειτουργήσουν τα Χριστούγεννα ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ: Πώς θα λειτουργούν ΑΓΟΡΕΣ: Με ποιο SMS βγαίνουμε για να ψωνίζουμε ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Η επιδημία στην Ελλάδα σε αριθμούς ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ: Πόσα άτομα επιτρέπονται σε αυτοκίνητα IX, και ταξί Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα