Κορονοϊός: Επαγγελματίας ποδηλάτης παραδίδει προϊόντα μαναβικής σε σπίτια

Ο θανατηφόρος κορονοϊός έχει κλείσει όλο σχεδόν τον κόσμο στα σπίτια του και έχει αλλάξει τον τρόπο ζωής μας, όμως στις δύσκολες αυτές στιγμές που βιώνει η ανθρωπότητα έχει αναπτυχθεί ιδιαίτερα το αίσθημα της αλληλεγγύης και της ομόνοιας.

Πολλοί άνθρωποι που δεν μπορούν να εργαστούν αυτή την περίοδο βοηθούν εθελοντικά άλλους που έχουν ανάγκη, στέλνοντας έτσι ένα δυνατό μήνυμα πως όταν ο ένας είναι δίπλα στον άλλο, τα προβλήματα και οι δυσκολίες ξεπερνιούνται.

Ένα καλό παράδειγμα

είναι και ο επαγγελματίας ποδηλάτης Ντίλαν Γκρονέβεγκεν, με τον Ολλανδό να μην μπορεί να πάρει μέρος στο φετινό Tour de France όπως σε άλλες χρονιές αλλά να χρησιμοποιεί το ποδήλατό του για να προμηθεύει τρόφιμα ανθρώπους που δεν μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους.

Το κάνει μάλιστα φορώντας την επαγγελματική στολή του, με τον επιτυχημένο Ολλανδό ποδηλάτη να βγάζει τις σχετικές φωτογραφίες στα social media και να γνωρίζει την αποθέωση για τη στάση του.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΤΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΡΟΥΣΜΑ: Ποια είναι τα κριτήρια για έλεγχο κορονοϊού ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Πότε κάνω τεστ για κορονοϊό, πού και πόσο κοστίζει. ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΩΑΣΗ: Πότε εμφανίζονται τα συμπτώματα του κορονοϊού. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Πού στέλνω SMS για μετακίνηση, τις μέρες της καραντίνας, λόγω κορονοϊού ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ: Πού τηλεφωνώ για τον κορονοϊό; Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού.
Keywords
Τυχαία Θέματα