Κορονοϊός - Γαλλία: Απότομη αύξηση των νέων κρουσμάτων

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων νέων κρουσμάτων και θανάτων από τoν κορονοϊό στη Γαλλία αυξήθηκε απότομα τις τελευταίες 24 ώρες, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Υγείας το Σάββατο (14/11).

Σε όλη τη Γαλλία καταγράφηκαν 32.095 νέες μολύνσεις, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό από την έναρξη της πανδημίας στο 1.954.599. Άλλοι 359 νοσηλευόμενοι ασθενείς απεβίωσαν και ο αριθμός των θυμάτων ανέρχεται πλέον στις 44.246.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ LOCKDOWN: Τι ισχύει για τους νέους περιορισμούς ΕΡΓΑΣΙΑ: Τι ισχύει για το επίδομα αναστολής και τα επιδόματα ανεργίας ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ: Που στέλνω SMS και οι κωδικοί - Με τεστ η είσοδος στη χώρα ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: Ποιες επιχειρήσεις κλείνουν και ποιες μένουν ανοιχτές ΣΧΟΛΕΙΑ: Πώς θα πηγαίνετε τα παιδιά στο σχολείο ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ: Πόσα άτομα επιτρέπονται σε αυτοκίνητα IX, και ταξί Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού

Την προηγούμενη μέρα, το υπουργείο Υγείας είχε ανακοινώσει μόνο 23.794 νέα κρούσματα, αριθμός κατά πολύ μειωμένος σε σύγκριση με τα 33.172 της Πέμπτης και τα 60.486 της περασμένης Παρασκευής.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κορονοϊός - Γαλλία, Απότομη,koronoios - gallia, apotomi