Τοπικές νεφώσεις και καλές θερμοκρασίες την Κυριακή

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

Τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές- Τοπικά περιορισμένη ορατότητα

Η θερμοκρασία κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα για την εποχή

Οι άνεμοι θα φτάνουν τοπικά στο Αιγαίο τα 5 με 6 μποφόρ

Την Κυριακή στα δυτικά προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές από το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές .Η ορατότητα θα

είναι τοπικά περιορισμένη ορατότητα και θα σημειωθούν ομίχλες τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 και στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ.. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 20 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 20 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αραιές κατά περιόδους πιο πυκνές

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με τοπικά περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 15/11/1983 είχαμε χιονοπτώσεις σε πεδινές περιοχές της Αν. Μακεδονίας και Θράκης, με -6°C στο Νευροκόπι. Το 2007 δημιουργήθηκε ανεμοστρόβιλος στο Ζευγαράκι Αγρινίου και τη Κεφαλονιά και το 2008 στον Μελισσά Ηλείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τοπικές, Κυριακή,topikes, kyriaki