Κατρούγκαλος για Σκοπιανό: Το βάρος είναι στην άλλη πλευρά

"Είμαστε πολύ κοντά στη λύση", εκτίμησε για το Σκοπιανό ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6.

"Τα 100 μέτρα που έλεγε ο πρωθυπουργός στη Σόφια, τώρα έχουν γίνει 50", είπε για να συμπληρώσει: "Είμαι πολύ αισιόδοξος γιατί υπάρχει θέληση και από τις δύο πλευρές. Το βάρος είναι στην άλλη πλευρά".

Δήλωσε ακόμη πως "είδαμε οπισθοχώρηση της ΝΔ αμέσως μετά τα συλλαλητήρια", ενώ χαρακτήρισε μικρή την επιρροή

των συλλαλητηρίων στην παρούσα φάση.

Για την ενημέρωση του πρωθυπουργού σχετικά με τις εξελίξεις της διαπραγμάτευσης, ανέφερε πως ο Αλέξης Τσίπρας όταν χρειάστηκε όπως στο ζήτημα πιθανού ονόματος που θα περιείχε αναφορά στην εξέγερση του Ίλιντεν, ενημέρωσε κανονικά.

"Αν υπάρξει συμφωνία, θα είναι τόσο φανερά επωφελής που θα εντυπωσιαστώ αν βρεθούν κόμματα που να διαφωνήσουν", συνέχισε.

"Νομίζω ότι όπως σε όλες τις άλλες περιπτώσεις διαφωνίας, θα έχουν την τιμιότητα να μην εκβιάσουν την παραμονή τους στην κυβέρνηση", σχολίασε σχετικά με τη στάση των ΑΝΕΛ.

Όσο για τη δήλωση Κυριάκου Μητσοτάκη για τους 17χρονους και τη δολοφονία Λαμπράκη, εκτίμησε πως είναι μία από τις πιο ατυχείς δηλώσεις που έχει κάνει ποτέ και θα τον συνοδεύει.

Keywords
Τυχαία Θέματα