Καλοκαιρία την Κυριακή

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

Λίγες μπόρες στα βόρεια - Σχεδόν αίθριος ο καιρός στις υπόλοιπες περιοχές

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 -5 μποφόρ και τοπικά στο Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ

Η θερμοκρασία τοπικά δεν θα ξεπεράσει τους 34 βαθμούς Κελσίου

Την Κυριακή θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα βόρεια θα

έχουμε λόγω αστάθειας τοπικές μπόρες το μεσημέρι Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4-5 και στο Ιόνιο τοπικά 5-6 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 33 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 31 με 34 και στα νησιά του Αιγαίου τους 31 βαθμούς Κελσίου

Στην Αττική αίθριος καιρός

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια τις απογευματινές ώρες.. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη παροδική αστάθεια το μεσημέρι

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικούς όμβρους και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και αργότερα βελτίωση . Εξασθένηση των φαινομένων από τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου..

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 19/7/2003 είχαμε καταιγίδες με πλημμύρες στη Θεσσαλονίκη και το χαλάζι κατέστρεψε καλλιέργειες. Το 2014 είχαμε πλημμύρες σε Παγκράτι και Βύρωνα Αττικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα