Καλοκαίρι την Πέμπτη: Το θερμόμετρο θα φτάσει στους 28 βαθμούς

Ζεστός καιρός θα επικρατήσει και την Πέμπτη σε όλη τη χώρα και κατά τόπους η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27 με 28 βαθμούς ενώ το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη λόγω της αυξημένης σχετικής υγρασίας.

Την Τετάρτη η θερμοκρασία έφτασε στη Καλαμάτα και την Τρίπολη τους 27 βαθμούς, ενώ 26 βαθμούς είχαμε ενδεικτικά σε Ανδρταβία, Λάρισα,

Τατόι, Άραξο, Ελευσίνια και Πρέβεζα.

Η αίσθηση της ζέστης ήταν έντονη λόγω της αυξημένης σχετικής υγρασίας.

Στη χώρα μας την Πέμπτη θα έχουμε παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά και πιο πυκνή συννεφιά στη ηπειρωτική και τη Δυτική Ελλάδα με περιορισμένη ορατότητα το πρωί και τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα γυρίσουν σε βοριάδες στο Αιγαίο 4 με 5 μποφόρ και νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση στο Ιόνιο.

Στην Αττική την Πέμπτη ο καιρός θα κυλήσει με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα και πιθανόν ομίχλη το πρωί . Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο θα διατηρηθεί η παροδική συννεφιά ενώ οι άνεμοι ενισχύονται σε ΒΑ στα ανατολικά 5-6 και τοπικά 6 με 7 μπ . Μέσα στο Σαββατοκύριακο πέφτει η θερμοκρασία κατά 4 περίπου βαθμούς.

Παρακολουθείστε την εβδομαδιαία πρόγνωση του καιρού σε βίντεο του ενός λεπτού

Ξέρετε ότι : Σαν σήμερα την 1 Νοεμβρίου 1992 είχαμε 29 βαθμούς στη Σκύρο και το 2008 32 βαθμούς στην Αχαΐα . Αντίθετα το 2009 είχαμε χιόνια στα ορεινά της Κρήτης

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καλοκαίρι, Πέμπτη,kalokairi, pebti