Καλοκαίρι από την Παρασκευή

Από την Παρασκευή θα βελτιωθεί ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 μπ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα για την εποχή.

Στον χάρτη της Βαλκανικής διακρίνεται το αβαθές χαμηλό στα βόρεια Βαλκάνια. Την Παρασκευή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και είναι πιθανόν

να εκδηλωθούν στα ορεινά τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει στα βόρεια τους 28 με 31 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 30 με 33 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 28 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι κατά τόπους αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί και πρόσκαιρα νότιοι 3 με 4 μπ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Ξέρετε ότι: Στις 7 Ιουνίου 1995 είχαμε όψιμη χιονόπτωση στην Πίνδο άνω των 2000 μέτρων.

Keywords
Τυχαία Θέματα