Καιρός: Βελτιώνεται τις επόμενες μέρες

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Γενικά βελτιωμένος καιρός - Λίγα βροχές στα νότια

• Η θερμοκρασία θα επανέλθει σε κανονικά επίπεδα από την Πέμπτη - Τάση περαιτέρω ανόδου το Σαββατοκύριακο με τιμές περί τους 20 βαθμούς κυρίως στα δυτικά

• Οι άνεμοι θα είναι θα εξασθενήσουν από την Πέμπτη και μετά

Σήμερα Τετάρτη στα ανατολικά και νότια προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη. Στην

υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι βοριάδες θα σημειώσουν μικρή εξασθένηση, όμως θα πνέουν στα ανατολικά 6 με 8 και μέχρι το μεσημέρι στο Αιγαίο έως 9 μποφόρ.


ΠΕΜΠΤΗ

Στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα παροδικές νεφώσεις και βαθμιαία από το μεσημέρι γενικά αίθριος. Στην Κρήτη νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5 και στο βόρειο Ιόνιο από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο νωρίς το πρωί έως 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη μέχρι το μεσημέρι. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά και βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές σε όλη τη χώρα.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο 5 τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΙΩΝ ΚΑΙ Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά και βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση τη Μ. Δευτέρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Σχεδόν αίθριος ο καιρός στην Αθήνα

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα κυλήσει με λίγη συννεφιά Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με προοδευτική εξασθένηση και η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου την Παρασκευή και το Σάββατο.

Σχεδόν αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

Σχεδόν αίθριος καιρός προβλέπεται στη Θεσσαλονίκη με ασθενείς ανέμους. Η θερμοκρασία θα ανέβει στους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καιρός, Βελτιώνεται,kairos, veltionetai