Καιρός: Τελευταία μέρα με υψηλές θερμοκρασίες η Τρίτη

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

Ασθενείς μέχρι μέτριοι άνεμοι στα πελάγη και μόνο στα νότια τοπικά 5 με 6 μποφόρ

Οι θερμοκρασίες θα κυμαίνονται κατά 6 βαθμούς πάνω από τα κανονικά επίπεδα και τοπικά θα φτάσουμε και τους 20 βαθμούς

Πιθανότητα για λίγες βροχές στα δυτικά και τα Δωδεκάνησα

Την Τρίτη στα δυτικά, τα νότια και το ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών.

Στην υπόλοιπη χώρα σχεδόν αίθριος καιρός. Τις βραδινές ώρες πρώτα στα δυτικά και βαθμιαία στα βόρεια οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και τη νύχτα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά και στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα νότια πελαγή 6 μποφόρ. Γρήγορα θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς και θα ενισχυθούν, φθάνοντας μέχρι τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και στα βόρεια και θα φτάσει τους 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 18 με 20 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις στην Αττική

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το μεσημέρι στα δυτικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις και στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις οι οποίες τη νύχτα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα