Καιρός: Πολλές βροχές και καταιγίδες μέχρι την Πέμπτη - Βελτίωση από την Παρασκευή

Ο καιρός με μια ματιά Συννεφιά με πολλές βροχές από Τρίτη έως και Πέμπτη- Βελτιωμένος καιρός την Πρωτοχρονιά Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 με 6 και τοπικά τα 7 μποφόρ στα πελάγη

Η εβδομαδιαία πρόγνωση του καιρού

Βροχερός ο καιρός

στη χώρα μας το επόμενο τριήμερο , ενώ από την Πέμπτη το απόγευμα και από τα δυτικά ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται. Τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν για βελτιωμένο καιρό την Πρωτοχρονιά.

Σήμερα Τρίτη σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στη δυτική και νότια Πελοπόννησο, στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και τη Θράκη και πρόσκαιρα το πρωί στη δυτική Στερεά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια τους 13 με 14 βαθμούς και στα υπόλοιπα τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29-12-2021

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα ανατολικά και τα νότια σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα τη νύχτα θα περιοριστούν στα ανατολικά. Οι άνεμοι στα ανατολικά θα πνέουν νότιοι 3 με 5 και στο ανατολικό. Αιγαίο 6 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία στα δυτικά τμήματα σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Στα δυτικά θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα βόρεια τους 13 με 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου.

ΠΕΜΠΤΗ 30-12-2021

Στα ανατολικά προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν ισχυρές στα Δωδεκάνησα. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες 4 με 6 και στα πελάγη 7 και από τις απογευματινές ώρες στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31-12-2021

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ανατολικά και νότια προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες που σταδιακά θα περιοριστούν στο νότιο Αιγαίο και θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 ,στα πελάγη 7 και τοπικά στο νοτιοδυτικό Αιγαίο 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01-01-2022- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα βορειοανατολικά προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά, θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Καιρός Αττική

Στην Αθήνα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές έως την Πέμπτη . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή περί τους 12 με 14 βαθμούς Κελσίου

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με βροχές έως την Πέμπτη . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 9 με 13 βαθμούς Κελσίου.

ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΉ – ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καιρός, Πολλές, Πέμπτη - Βελτίωση, Παρασκευή,kairos, polles, pebti - veltiosi, paraskevi