«Μικρούλης ο ιός, δεν θα με νικήσει»: Νεκρός ο πρωταθλητής kickboxing, έφυγε με δική του ευθύνη από τη ΜΕΘ- BINTEO,ΦΩΤΟ

Ο αντιεμβολιαστής πρωταθλητής kickboxing, ο οποίος είναι γνωστός με το παρατσούκλι «The Undertaker», “έφυγε” από τη ζωή, μετά από επιπλοκές του κορωνοϊού, στο Βέλγιο.

Φρέντερικ Σινίστρα αποφάσισε να φύγει από το νοσοκομείο, υποτιμώντας τη βαρύτητα της νόσου και επιλέγοντας να καταπολεμήσει τον «μικρούλη ιό»- όπως αποκαλούσε τον κορωνοϊό- από το σπίτι του με οξυγόνο.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο αντιεμβολιαστής πρωταθλητής kickboxing εισήχθη στο νοσοκομείο στα τέλη Νοέμβρη, μετά από πίεση που δέχτηκε από

τον προπονητή του και πόσταρε στα social media φωτογραφίες του από τη ΜΕΘ.

Μάλιστα, σε ένα από τα βίντεο που είχε ανεβάσει εκείνο το διάστημα, ο 41χρονος kickboxer εμφανιζόταν να δυσκολεύεται να αναπνεύσει, ενώ συνόδευε την ανάρτησή του με τη λεζάντα «δεν είχε χρόνο για χάσιμο για τεμπέληδες».

Μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Φρέντερικ Σινίστρα ασκούσε κριτική στην κυβέρνηση για τα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού που επέβαλε και έλεγε ότι ο «μικρούλης ιός» δεν πρόκειται να τον σταματήσει.

Στις 13 Δεκεμβρίου η διαδικτυακή του δραστηριότητα σταμάτησε και δύο μέρες μετά, πέθανε στο σπίτι του, έχοντας υποστεί καρδιακή ανακοπή, όπως ανακοίνωσε η σύντροφός του την επόμενη ημέρα.

Ο αντιεμβολιαστής πρωταθλητής kickboxing πίστευε ότι θα κερδίσει τη μάχη με τον κορωνοϊό

Στις 26 Νοεμβρίου, 41χρονος είχε ανακοινώσει ότι ακυρώθηκε ένας αγώνας του, που ήταν προγραμματισμένος για τις 4 Δεκέμβρη, προσθέτοντας ότι ο ίδιος αισθάνεται «αηδιασμένος» με αυτήν την εξέλιξη που επέβαλε το πρόβλημα υγείας του. «Ένας πολεμιστής δεν παραδίνεται ποτέ, θα επιστρέψω δυνατότερος», είχε υπογραμμίσει.

Ο προπονητής του Σινίστρα, Οσμάν Γίγκιν, ήταν ο άνθρωπος που προσπάθησε με κάθε μέσο να πείσει τον αθλητή να πάει στο νοσοκομείο, κάτι που ο ίδιος αρνούνταν και μάλιστα έφτασε στο σημείο να τον απειλήσει ότι εάν δεν αναζητούσε ιατρική βοήθεια, θα τελείωνε η συνεργασία τους.

Ο «Undertaker» πίστευε ότι η ηλικία του και η σωματική του δύναμη θα τον προστάτευαν από τον ιό, τον οποίο θεωρoύσε κάτι σαν γρίπη, γι’ αυτό αποφάσισε με δική του ευθύνη να φύγει από το νοσοκομείο και να επιστρέψει στο σπίτι του.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του είχε κερδίσει πολλούς διεθνείς και ευρωπαϊκούς τίτλους στο kickboxing, με 39 νίκες και 9 ήττες σε αγώνες και αρκετοί τον αποκαλούσαν τον «πιο δυνατό άνδρα» του Βελγίου.

The post «Μικρούλης ο ιός, δεν θα με νικήσει»: Νεκρός ο πρωταθλητής kickboxing, έφυγε με δική του ευθύνη από τη ΜΕΘ- BINTEO,ΦΩΤΟ appeared first on Newsitamea.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα