Καιρός: Βελτίωση και άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό Σε όλη τη χώρα η θερμοκρασία θα ανέβει αν και το πρωί θα έχει κρύο στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και δεν θα ξεπερνούν τα 6 μπ Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί

Την Κυριακή στα δυτικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα νοτιοδυτικά όπου θα σημειωθούν βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος και μόνο στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις βραδινές

ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές, όμως παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Θα έχουμε μέγιστη θερμοκρασία στα βόρεια τους 12 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 13 με 15 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 12 με 13 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός στην Αττική

Στην Αττική προβλέπεται καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια και στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μπ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα