Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο

Ο καιρός με μια ματιά Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με πιθανή αστάθεια στα βόρεια Η θερμοκρασία σε κανονικές τιμές το επόμενο διήμερο και άνοδος από την Παρασκευή και μετά Οι άνεμοι θα έχουν μέγιστη ένταση τα 6-7 και τοπικά τα 8 μποφόρ στο Αιγαίο με εξασθένηση από την Πέμπτη Η προοπτική του καιρού

Σχεδόν καιρός στις περισσότερες περιοχές με ενισχυμένο μελτέμι έως την Τετάρτη.

Την Τρίτη στη δυτική και κεντρική Μακεδονία προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 34 με 36 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου τους 33 με 34 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 28 με 30 και τοπικά 32 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 20-07-2022

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα ηπειρωτικά και τα νησιά του Ιονίου τους 33 με 34 βαθμούς, στα Δωδεκάνησα τους 31 με 33 βαθμούς και στα υπόλοιπα τους 29 με 31 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΜΠΤΗ 21-07-2022

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 και τοπικά 8 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ανατολικά.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22-07-22

Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 23-07-22

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες προβλέπεται αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 31 και 36 βαθμών Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 32 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Το στίγμα του καιρού

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα