Καιρός: Αίθριος την Δευτέρα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

Σε όλη τη χώρα η θερμοκρασία θα ανέβει και τοπικά θα φτάσουμε και τους 15 βαθμούς Κελσίου

Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 6 μπ και θα έχουμε τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί

Μικρή πιθανότητα για λίγες βροχές στα νοτιοδυτικά- Στα υπόλοιπα σχεδόν αίθριος καιρός

Τη Δευτέρα σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος

καιρός με λίγες νεφώσεις. Ασθενείς τοπικές βροχές είναι πιθανόν να εκδηλωθούν στα δυτικά και τη δυτική Κρήτη. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5, τοπικά στα πελάγη 5 με 6, που βαθμιαία στα νότια θα ενισχυθούν. Παρότι θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες, η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο και θα έχουμε μέγιστη θερμοκρασία στα βόρεια τους 13 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 15 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 13 με 14 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός στην Αττική

Στην Αττική προβλέπεται καιρός γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ που αργότερα θα γίνουν δυτικοί 4 με 5 μπ Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια και στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αίθριος καιρός , ενώ αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν από το μεσημέρι. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες και ενδέχεται να σημειωθεί ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα