Ισπανία: Σόου Αθνάρ στην εξεταστική επιτροπή για το σκάνδαλο του Λαϊκού Κόμματος

Στην εξεταστική επιτροπή της ισπανικής βουλής που διερευνά το σκάνδαλο των παράνομων χρηματοδοτήσεων του Λαϊκού Κόμματος παρουσιάστηκε την Τρίτη ο Χοσέ Μαρία Αθνάρ.

Ο άλλοτε Πρωθυπουργός της Ισπανίας και πρώην επικεφαλής του Λαϊκού Κόμματος όμως αντί να μιλήσει για την υπόθεση, τοποθετήθηκε επί άλλων θεμάτων όπως η Καταλονία, η πώληση βομβών στη Σαουδική Αραβία και η κατάσταση στο Ιράν!

Κοινώς, ο Αθνάρ προσπάθησε να πουλήσει τρέλα προσπαθώντας να αποφύγει τις κακοτοπιές.

Μία από αυτές ήταν πως ο καταδικασμένος σε 51 χρόνια φυλάκισης για υποθέσεις διαφθοράς, Φρανθίσκο Κορέα ήταν μεταξύ των καλεσμένων στο γάμο της κόρης του πρώην Πρωθυπουργού.

Οι βουλευτές του Σοσιαλιστικού Κόμματος πάντως δεν του χαρίστηκαν και ένας εξ αυτών, ο Ραφαέλ Σιμάνκας, είπε ότι στον εν λόγω γάμο υπήρχαν περισσότεροι παράνομοι ανά τετραγωνικό μέτρο απ΄ότι σε ταινία του Κόπολα!

Ο Σιμάνκα τόνισε επίσης ότι ο Αθνάρ θα έπρεπε να αισθάνεται ντροπή και ότι θα όφειλε να ζητήσει συγγνώμη από τον ισπανικό λαό με τον πρώην Πρωθυπουργό να απαντά ότι είναι υπερήφανος για τις υπηρεσίες που πρόσφερε και ότι δεν αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από κανέναν.

Keywords
Τυχαία Θέματα