Ισπανία: "Αρπάχθηκε" με τον Αθνάρ ο Ιγκλέσιας σε επιτροπή της ισπανικής Βουλής

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα σας ενημερώσαμε για την παρουσία του Χοσέ Μαρία Αθνάρ στην επιτροπή της ισπανικής βουλής που διερευνά την υπόθεση διαφθοράς του Λαϊκού Κόμματος στην Ισπανίας και την προσπάθεια του πρώην Πρωθυπουργού να μεταθέσει αλλού τη συζήτηση.

Αυτό που ξεχώρισε πάντως στην όλη παρουσία του Αθνάρ στην εν λόγω επιτροπή είναι οι έντονοι λεκτικοί διαξιφισμοί του με τον επικεφαλής

των Ποδέμος, Πάμπλο Ιγκλέσιας.

Ο τελευταίος υπενθύμισε όχι μία αλλά δύο φορές στον πρώην Πρωθυπουργό ότι έχει την υποχρέωση να μην λέει ψέματα στην επιτροπή γεγονός που έκανε τον Αθνάρ να αντιδράσει και να απαντήσει ότι "θα πρέπει να έχετε κατά νου και τις δικές σας υποχρεώσεις".

Στη συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα. Ο Ιγκλέσιας κατηγόρησε τον Αθνάρ ότι είναι ο κύριος υπεύθυνος της διαφθοράς στο Λαϊκό Κόμμα για να απαντήσει ο πρώην επικεφαλής της ισπανικής κυβέρνησης ότι ο πρόεδρος των Ποδέμος είναι κίνδυνος για τη δημοκρατία στην Ισπανία "κάτι που δείχνετε διαρκώς".

Ο Αθνάρ επίσης αναφέρθηκε στην υπόθεση της χρηματοδότησης των Ποδέμος από τη Βενεζουέλα λέγοντας ότι "επικαλείστε συνεχώς αυτή τη χώρα και το καθεστώς του Μαδούρο. Επίσης επικαλείστε το Ιράν. Μα δεν μπορείτε να φέρνετε χειρότερα παραδείγματα για την Ισπανία".

Keywords
Τυχαία Θέματα