Ινδοί γονείς είδαν μέσω video-κλήσης το γάμο του γιου τους στις ΗΠΑ

Ο γάμος του Νίλιν Μέχτα και της Μιράντα Τζένκινς έμοιαζε με πάρα πολλούς άλλους, με τους γονείς του γαμπρού να φορούν τα καλά τους και να αρχίζουν από νωρίς τις ετοιμασίες την ημέρα του ευτυχούς γεγονότος (στις 28 Μαρτίου έλαβε χώρα ο γάμος).

Δεν ήταν όμως ένας γάμος που βλέπουμε καθημερινά καθώς έγινε στην εποχή του κορονοϊού και είχε αρκετά ντεσού. Και αυτό γιατί αρκετά μέλη της οικογένειας του γαμπρού είχαν μεν σχεδιάσει εδώ και έναν χρόνο το ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες όμως την παραμονή της αναχώρησής τους τα σχέδιά τους πήγαν... περίπατο, με τον πρωθυπουργό της χώρας Ναρέντρα

Μόντι να ανακοινώνει αποκλεισμό της χώρας για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Κάπως έτσι το ταξίδι 8.000 μιλίων για να τον δουν να νυμφεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του στο Φίνιξ της Αριζόνα δεν πραγματοποιήθηκε, όμως την τελετή δεν την έχασαν. Την είδαν χάρη στην τεχνολογία και συγκεκριμένα μέσω video-κλήσης, που επέτρεπε τόσο στους συγγενείς του γαμπρού να τον δουν από το Νέο Δελχί όσο και εκείνον να τους βλέπει από τις ΗΠΑ.

"Οι γονείς μου, η σύζυγός μου και τα παιδιά μου, ξύπνησαν τα χαράματα, βάλαμε τα γαμπριάτικα ρούχα μας και παρακολουθήσαμε διαδικτυακά την τελετή μέσω video-κλήσης. Μπορούσα να μας δουν και να μιλήσουν μαζί μας", δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο του "CNN" ο αδερφός του γαμπρού, Νάλιν Μέχτα.

Δεν ήταν ομως οι μοναδικοί καλεσμένοι που έλειψαν από το γάμο, αφού από τον αρχικό προγραμματισμό των 150 ατόμων, τελικά παρέστησαν μόνο η οικογένεια της νύφης και 20 στενοί φίλοι, ελέω των μέτρων για τον περιορισμό του κορονοϊού.

Σε κανένα σημείο πάντως οι άνθρωποι του γαμπρού δεν αισθάνθηκαν πως ήταν μακριά από το παιδί τους, αφού ακόμα και ο κουμπάρος μπόρεσε μέσω WhatsApp να βγάλει λόγο για να εξαφανίσει μία απόσταση 8.000 μιλίων και να φέρει κοντά τις δύο οικογένειες την ημέρα που ενώνονταν με τα δεσμά του γάμου τα παιδιά τους.

Ένα ακόμα πάντως εντυπωσιακό γεγονός αναφορικά με το συγκεκριμένο γάμο είναι πως και ο ίδιος ο γαμπρός πρόλαβε στο... τσακ. Όπως αποκάλυψε ο αδερφός του "ήταν στον αέρα η πτήση του από το Λονδίνο για το Φίνιξ για το γάμο όταν ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε πως δεν θα επιτρεπόταν σε καμία πτήση από το Ηνωμένο Βασίλειο να προσγειώσει επιβάτες στις ΗΠΑ".

Αφού πρόλαβε να είναι στον ίδιο του τον γάμο, όλα καλά...

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΤΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΡΟΥΣΜΑ: Ποια είναι τα κριτήρια για έλεγχο κορονοϊού ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Πότε κάνω τεστ για κορονοϊό, πού και πόσο κοστίζει. ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΠΩΑΣΗ: Πότε εμφανίζονται τα συμπτώματα του κορονοϊού. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: Πού στέλνω SMS για μετακίνηση, τις μέρες της καραντίνας, λόγω κορονοϊού ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ: Πού τηλεφωνώ για τον κορονοϊό; Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορονοϊού.
Keywords
Τυχαία Θέματα