Η ξαφνική επιστροφή του Louis C.K. στο Stand-Up ήταν σκανδαλώδης αποτυχία

Τον περασμένο Νοέμβριο οι The New York Times δημοσίευσαν άρθρο τους στο οποίο καταγράφονταν οι καταγγελίες πέντε γυναικών οι οποίες κατηγορούσαν τον Louis C.K. για σεξουαλική παρενόχληση.

Οι πέντε γυναίκες κωμικοί κατηγόρησαν τον Louis C.K. ότι επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα μπροστά τους και μάλιστα σε εργασιακό χώρο, στις αρχές της δεκαετίας του '90. Μία μέρα μετά τη δημοσίευση

των καταγγελιών, ο κωμικός παραδέχθηκε τις πράξεις του σε εκτενές κείμενό του.

"Δεν υπάρχει τίποτα γι' αυτό το θέμα, για το οποίο να συγχωρώ τον εαυτό μου. Και πρέπει να συμφιλιωθώ με το ποιος είμαι. Κάτι που δεν συγκρίνεται με τίποτα με αυτό που προκάλεσε σ' αυτές", ανέφερε μεταξύ άλλων στην απολογία του.

Την περασμένη Δευτέρα, ο Louis C.K. επέστρεψε στο standup comedy με μια εμφάνιση-έκπληξη στο Comedy Cellar του Greenwich Village της Νέας Υόρκης. Η εμφάνισή του είχε διάρκεια 15 λεπτών και δεν είχε προαναγγελθεί πουθενά.

Ο Noam Dworman, ιδιοκτήτης του Cellar, δήλωσε στους Times ότι ο C.K. σκέφτεται την επιστροφή του με νέο υλικό. Πρόσθεσε πως ο ίδιος δεν είδε το 15λεπτο του Louis, αλλά πως "ήταν πολύ χαλαρός και δέχθηκε θριαμβευτική υποδοχή από το κοινό του. Ξέρεις, δεν μπορείς να τιμωρείς κάποιον αιωνίως για ένα λάθος του".

Ερωτηθείς για το αν σχολίασε τις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης, ο Dworman δήλωσε πως ο C.K. απέφυγε τον οποιοδήποτε σχολιασμό. Είπε ακόμη πως το μαγαζί είχε μόλις 115 θεατές την ώρα του show, ενώ ο ίδιος ο κωμικός ζήτησε να του δώσουν τη σκηνή για λίγο, όπως και έγινε.

Παρόλα αυτά, πολλοί υποδέχθηκαν αρνητικά διακείμενοι την επιστροφή του. Οι περισσότεροι τόνισαν πως στο show του δεν έκανε ούτε μια αναφορά στις κατηγορίες που έχει δεχθεί. Άλλοι επιτέθηκαν στον κωμικό Michael Ian Black ο οποίος υπερασπίστηκε τον C.K., γράφοντας πως "πήρε το μάθημά του μένοντας για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός Stand-Up".

Keywords
Τυχαία Θέματα