Η θερμοκρασία επανέρχεται σε κανονικά επίπεδα

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό Στους 33 με 34 βαθμούς η θερμοκρασία από την Τετάρτη και μετά στα ηπειρωτικά Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν στα πελάγη τα 5-6 μποφόρ Στα μέσα της εβδομάδος λίγες βροχές στα βόρεια

Σήμερα Τρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Μακεδονία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις . Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο βόρειο Ιόνιο βαθμιαία 6 μποφόρ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 02-09-2020

Στα δυτικά και τα βόρεια λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι κατά τόπους θα αυξηθούν και στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι. Στις υπόλοιπες περιοχές αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα στη Μακεδονία βόρειοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια..

ΠΕΜΠΤΗ 03-09-2020

Στην Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικούς όμβρους στα ορεινά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στο βόρειο Ιόνιο και τη Θεσσαλία. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο βαθμιαία έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04-09-2020

Στη Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις από το μεσημέρι στην Ήπειρο, τη Θεσσαλία και τη Στερεά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΣΑΒΒΑΤΟ 05-09-2020

Στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση. Στα υπόλοιπα σχεδόν αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια.

Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αθήνα με παροδική συννεφιά την Παρασκευή

Στην Αθήνα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες την Παρασκευή. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις που την Τετάρτη και Πέμπτη θα είναι παροδικά αυξημένες Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα