Η σταθερή αξία σε όλα αυτά που άλλαξε ο κορονοϊός

Οι τελευταίοι μήνες είναι ιδιαίτεροι, όχι μόνο για την χώρα μας και τον καθένα από εμάς, αλλά και για ολόκληρο τον πλανήτη. Η πανδημία του κορονοϊού έχει αλλάξει τη ζωή και την καθημερινότητά μας. Οι συνήθειές μας, η εργασία μας, τα πάντα έχουν αλλάξει. Και όταν όλα γύρω αλλάζουν, αυτό που χρειάζεσαι είναι κάτι που μένει σταθερό. Αυτό που λέμε "η σταθερή αξία" που εμπιστέυεσαι. Για κάθε άνθρωπο αυτή η σταθερή αξία μπορεί να είνι διαφορετική. Μπορεί να είναι ένα αγαπημένο πρόσωπο, μια αγαπημένη συνήθεια, ένα μέρος που αποτελεί 'καταφύγιο' ή κάποιος που στέκεται δίπλα σου και στα δύσκολα.

Σε μια τόσο δύσκολη εποχή, αυτό που αποτελεί προτεραιότητα και βρίσκεται στο επίκεντρο όλων είναι η υγεία μας. Η εξάπλωση του κορονοϊού έφερε στην πρώτη γραμμή όλες τις υπηρεσίες υγείας ανά τον κόσμο, οδηγώντας σε μία νέα πραγματικότητα που η σχηματοποίησή της είναι ακόμα σε εξέλιξη. Και μπορεί τα δεδομένα να διαφοροποιήθηκαν ραγδαία και να αλλάζουν διαρκώς, κάποιες αξίες παραμένουν σταθερές, γιατί ο πολίτης ξέρει πως μπορεί να συνεχίσει να τις εμπιστεύεται.

Μια τέτοια αξία είναι η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός που διακρίνουν τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών. Η προσφορά του απέναντι στην πανδημία και η διασφάλιση ότι όλες οι υπηρεσίες του παρέχονται με απόλυτη ασφάλεια και εξειδικευμένους ελέγχους είναι τα στοιχεία που κάνουν τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά, ακόμα και στα δύσκολα, όπως είναι μια πανδημία. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι πρόκειται για τον κορυφαίο ιδιωτικό πάροχο υγειονομικής περίθαλψης στην Ελλάδα και την Νοτιοανατολική Ευρώπη, με 8 υπερσύγχρονα νοσοκομεία με χωρητικότητα 1.200 κλινών και περισσότερους από 2.800 ιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

Γιατροί, νοσοκόμοι και νοσοκόμες, άνθρωποι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της 'μάχης' και σου εμπνέουν ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι όταν τα πράγματα δυσκολεύουν: εμπιστοσύνη. Στη μικρή ιστορία μιας γιατρού που δίνει την καθημερινή της άχη συμπυκνώνεται η προσφορά του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στους πολίτες. Όλοι μαζί, καθημερινά, ο κάθε ένας από το πόστο του, ρίχνονται στη 'μάχη' ώστε να μπορούν αβίαστα, με σύνεση, ασφάλεια και εξειδίκευση να φροντίζουν όλους εμάς.

Για τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, η ασφάλεια των ασθενών, των εργαζομένων, αλλά και των επισκεπτών αποτελεί προτεραιότητα. Για τον λόγο αυτό προχώρησε άμεσα στην εφαρμογή μιας σειράς ειδικών μέτρων από την έναρξη της υγειονομικής κρίσης με στόχο την διασφάλιση της ασφάλειας προσωπικού, ασθενών και επισκεπτών.

Παράλληλα, ενίσχυσε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, παρέχοντας στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας την Κλινική Περιστερίου για νοσηλεία ασθενών (μη covid-19) ώστε να υπάρχουν διαθέσιμες κλίνες για περιστατικά covid-19 στα νοσοκομεία αναφοράς. Όλες οι κλινικές του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών συνέχισαν τη λειτουργεία τους βάση των υποδείξεων του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ και σήμερα μπορούν ξανά να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας στους ασθενείς που θα τις επισκεφθούν.

Γιατί όταν η πανδημία θα είναι πια παρελθόν, αυτό που θα έχει μείνει η σχέση εμπιστοσύνης που χτίζουμε με τις σταθερές αξίες στη ζωή μας. Και ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών είναι μία από αυτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα