15χρονος δάσκαλος καράτε διδάσκει ηλικιωμένους μέσω Youtube

Ο 15χρονος δάσκαλος καράτε, Jeffrey Wall, είναι δημιουργός του προγράμματος Golden Age Karate και από τον Οκτώβριο διδάσκει την πολεμική τέχνη σε οίκο ευγηρίας στο Οχάιο. Ωστόσο, εξαιτίας της πανδημίας και των μέτρων της Πολιτείας δεν μπορεί να επισκεφθεί τους μαθητές τους.

Έτσι, λοιπόν, ο Jeffrey, ο οποίος είχα μαύρη ζώνη

σε ηλικία μόλις 13 ετών ξεκίνησε ένα κανάλι στο Youtube, προκειμένου οι μαθητές του να μην χάσουν άλλα μαθήματα. Πλέον ακόμη και νεότεροι παρακολουθούν το κανάλι, ενώ αρκετοί followers τους στο Instagram θέλουν να βοηθήσουν στην διακόσμηση του οίκου ευγηρίας, όταν αυτός ανοίξει.

Οι ηλικιωμένοι μαθητές τους τα πάνε πάρα πολύ καλά, αφού πολλοί ανταποκρίνονται θετικά στις ασκήσεις. "Μία 95χρονη έκανε 10 pushups φορώντας το ωραίο της πουλόβερ με μαργαριτάρια. Τα πήγε καλά, γελάμε σε κάθε μάθημα" δήλωσε στο goodnewsnetwork ο Jeffrey.

Μία 90χρονη κυρία, μάλιστα, τού θυμίζει την γιαγιά του και δεν το βάζει ποτέ κάτω στις ασκήσεις της. Έτσι σχεδιάζει να της δώσει την κίτρινη ζώνη. Μέσα από τα βίντεο φαίνεται ο ενθουσιασμός που βγαίνει στα πραγματικά μαθήματα, ενώ γίνεται διάσημος και σε άλλους οίκους ευγηρίας μακριά από την πόλη του.

Keywords
Τυχαία Θέματα