Η Παρθένα Ζωή δεν έχει Happy End - Ο θάνατος στο μεγάλο φινάλε

Η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 "Παρθένα Ζωή" πλησιάζει στο τέλος της, με τα τελευταία επεισόδια να προβάλλονται αυτή την εβδομάδα και μεγάλο φινάλε την Παρασκευή 29 Ιουνίου στις 19.00. Πόσο εύκολο θα είναι για την Ζωή και τον Άρη να απαλλαγούν από τις μηχανορραφίες της οικογένειας Καλογιάννη. Θα πάρει ο Παύλος την σωστή απόφαση για τον αδερφό του, αφήνοντας τη γυναίκα της ζωής του να φύγει με εκείνον που αγαπά. Πώς θα αντιδράσει η Μαρίνα όταν αποκαλυφθεί η πλεκτάνη της για την "δήθεν" αρρώστια της και ο Άρης της ζητήσει διαζύγιο.

Το συγκλονιστικό φινάλε έρχεται με έναν πυροβολισμό και όπως όλα δείχνουν έναν θάνατο. Η Μαρίνα συνεχίζει να σημαδεύει με το όπλο της τον Άρη. Πριν τον σκοτώσει όμως, του ομολογεί τα πάντα, ό,τι έγκλημα έκανε για χάρη του έρωτά της για εκείνον. Λίγο πριν τραβήξει τη σκανδάλη, εμφανίζεται ο Βίκτορας που θέλοντας να εξιλεωθεί για το κακό που έκανε ο ίδιος στην κόρη του, της κάνει μία πρόταση, που η Μαρίνα αποφασίζει να δεχτεί.

Όλα δείχνουν να έχουν τελειώσει, ενώ ο Παύλος με τον Τάσο βρίσκονται σε μια αγωνιώδη κούρσα να σώσουν τον Άρη. Για τελευταία φορά η μοίρα θα παίξει το παιχνίδι της κι ένας πυροβολισμός θα αλλάξει τις ζωές τους για πάντα. Ποιος θα είναι το θύμα και ποιος ο θύτης σ’ αυτήν την τελευταία αναμέτρηση;

Keywords
Τυχαία Θέματα