Η Jennifer Lopez μόλις πόζαρε γυμνή για το InStyle Magazine

"Τι σημαίνει 25; 35; 40; 50; Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Και στα 50 σου μπορείς να αρχίσεις να παίζεις πιάνο, ποιος λέει το αντίθετο;".

Τα παραπάνω λέει μεταξύ άλλων η JLo στη νέα συνέντευξη που έδωσε στο InStyle Magazine η οποία συνοδευόταν από μια εντυπωσιακή φωτογράφιση. Το εξώφυλλο άλλωστε είναι αποκαλυπτικό, μιας και η Lopez είναι σχεδόν γυμνή (στην κυριολεξία).

Αποσπάσματα από τη συνέντευξή της:

Το θέμα της συνέντευξης είναι "πώς να επαναπροσδιορίσεις τον εαυτό σου". Και η 49χρονη σήμερα Jennifer απαντά: "Ζεις μέχρι να πεθάνεις. Άρα μπορείς να κάνεις και κάποιες μ...ες".

Σε άλλο σημείο δηλώνει: "Αν δεν είχα φιλοδοξίες θα παντρευόμουν αμέσως μετά το Λύκειο και θα έκανα παιδιά και θα δούλευα σε μια τράπεζα στο Castle Hill όπως ο θείος μου. Αλλά είχα διαφορετικά όνειρα και ιδέες". Η Lopez είναι μητέρα δύο 10χρονων δίδυμων από τον γάμο της με τον Marc Anthony. Όπως λέει, "κλειδί" για να ανταπεξέλθει στις πολλαπλές υποχρεώσεις της είναι ο καθημερινός διαλογισμός.

Για τα social media δηλώνει πως "μέσα από αυτά μπορώ να αναδείξω ένα μέρος του εαυτού μου. Για εμένα, για τη σχέση μου, για όλα. Παλαιότερα ο κόσμος πίστευε μόνο όσα διάβαζε στα tabloid. Δηλαδή το ένα τρίτο της αλήθειας".

Η νέα της ταινία, το Second Act, βγαίνει αυτά τα Χριστούγεννα, και όπως δηλώνει ο χαρακτήρας που υποδύεται είναι πολύ κοντά σε εκείνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα