Γιώργος Τσαλίκης: "Όπου κάνει ποδαρικό η Άντζελα προκαλεί αναστάτωση!"

Ο Γιώργος Τσαλίκης και η Άντζελα Δημητρίου ήταν προγραμματισμένο να συνεργαστούν σε νυχτερινό κέντρο, ωστόσο λίγο πριν από την πρεμιέρα τους η συνεργασία ναυάγησε.

Όπως είχε πει ο τραγουδιστής στις κάμερες τον Οκτώβριο του 2019: "Το είχαμε κλείσει από τον Ιούνιο. Το πρόγραμμα της Άντζελας ήταν έτοιμο, είχαμε κάνει μια καταπληκτική φωτογράφιση, είχαμε κάνει ωραία βίντεο. Ήμουν στο αεροδρόμιο, με πήρε τηλέφωνο η συνεργάτιδά μου και μου είπαν ότι αποχώρησε η Άντζελα από το σχήμα. Λέω «γιατί ρε παιδιά;». Δεν είχα ιδέα! Και μου λένε ότι

της έστειλαν ένα προσχέδιο της αφίσας που θα έμπαινε έξω από το μαγαζί. Στην άνοδο της Κηφισίας θα ήταν εκείνη πρώτη και στην κάθοδο εγώ πρώτος. Μου μετέφεραν ότι θίχτηκε με την αφίσα. Πήρα τηλέφωνο την μάνατζέρ της και την ρώτησε τι έγινε και μου είπε ότι η Άντζελα θίχτηκε. Της είπα ότι δεν έχω πρόβλημα αν θέλει να είναι αριστερά ή δεξιά. Η Άντζελα Δημητρίου είναι! Εγώ δεν έχω πρόβλημα, δεν με νοιάζει."

Ο τραγουδιστής ρωτήθηκε εκ νέου από δημοσιογράφους για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στα νυχτερινά κέντρα. Ο Γιώργος Τσαλίκης με δόση χιούμορ απάντησε: "Όπου κάνει ποδαρικό η Άντζελα Δημητρίου γίνεται χαμός!".

Keywords
Τυχαία Θέματα