Πρέπει να μιλήσουμε για τον Νίκολας Κέιτζ

16:01 17/2/2020 - Πηγή: In.gr

Πολλά μπορεί να πει κανείς για το ταλέντο του Νίκολας Κέιτζ, την καριέρα του που πήρε την κατιούσα, τα προβλήματά του με το αλκοόλ και τη συμπεριφορά του. Μήπως όμως ήρθε η ώρα να αναγεννηθεί από τις στάχτες του;

«Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι κάθε ταινία πρόκειται να είναι επιτυχημένη» δηλώνει ο ηθοποιός που εισέπραξε καλές κριτικές για τους ρόλους του στις ταινίες «Leaving Las Vegas», «Raising Arizona», «Face/Off», Νίκολας Κέιτζ.

Μετά όμως την άνοδό του στα μέσα της δεκαετίας του 1990, όταν κέρδισε Όσκαρ

Καλύτερου Ανδρικού Ρόλου το 1996, ο Νίκολας Κέιτζ έγινε καρικατούρα, δεν συμμετείχε σε εμπορικές επιτυχίες ή σε «φιλικές» για τα βραβεία ταινίες, αλλά σε θρίλερ sci -fi και ταινίες δράσης, αναφέρει το NME, στο οποίο ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη.

«Είναι δύσκολο να είναι επιτυχημένη κάθε σκηνή με όλους τους άλλους που συμμετέχουν. Δεν μπορώ να μοντάρω κάθε ταινία -αυτό δεν είναι δουλειά μου- και δεν μπορώ να επιλέξω τη μουσική και δεν μπορώ επιλέξω τους συντελεστές. Αλλά αν μπορώ να σας δίνω δύο καλές σκηνές, τότε είμαι χαρούμενος» τόνισε.

Ωστόσο μετά από αρκετές επιτυχημένες ερμηνείες τα τελευταία χρόνια -κυρίως στην ταινία τρόπου «Mandy» και την κωμωδία «Mom and Dad» ο Νίκολας Κέιτζ φαίνεται να έχει γυρίσει σελίδα.

Θα μπορούσε η πιο πρόσφατη ταινία του, το sci-fi shocker του Ρίτσαρντ Στάνλεϊ «Color Out of Space» να κάνει τις σπουδαίες προσωπικότητες του Χόλιγουντ να καθίσουν και να τον ξανακοιτάξουν, σημειώνεται στο δημοσίευμα.

View this post on Instagram

After a decade spent in the doldrums of straight-to-video schlock-busters, #NicolasCage has carved himself a new niche in art-house cinema For this week's #ReelTalk interview, we met the Hollywood icon to talk over-acting, fan run-ins, ace new movie #ColorOutOfSpace – and the next stage of his career… Read the full story via link in bio! #Caged #NicCage #Cage

A post shared by NME (@nmemagazine) on Feb 13, 2020 at 1:40pm PST

View this post on Instagram

Have you guys seen #coloroutofspace yet?

Keywords
Τυχαία Θέματα