Γιακουμάτος: Αποδείχθηκε ότι ο Σημίτης είχε δίπλα του λαμόγια

Βολές κατά του Αρχιεπισκόπου εξαπέλυσε μέσω του news247 στους 88,6 ο Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι ο Ιερώνυμος είναι ίσος μεταξύ των 82 ιεραρχών και αναρωτήθηκε πως έκλεισε τη συμφωνία με τον Πρωθυπουργό χωρίς να έχει ενημερώσει το ποίμνιό του.

Τάχθηκε κατά της δήλωσης Γεωργιάδη στο σταθμό για προανακριτικές και εξεταστικές επιτροπές στην επόμενη Βουλή και τόνισε ότι οι υποθέσεις πρέπει να πηγαίνουν

στη Δικαιοσύνη όταν υπάρχουν ενδείξεις.

Για την εκκλησία τόνισε: "Η Ελλάδα και η Ορθοδοξία είναι δύο άστρα σε ίδια τροχιά. Αν σβήσει το ένα, σβήνει και το άλλο. Κανείς δεν πρέπει να παίζει με την εκκλησία, έχουμε ήξεις αφίξεις από τον πρωθυπουργό σχετικά με τις 10.000 προσλήψεις στο Δημόσιο. Ο ιερός κλήρος βράζει. Θα είναι δημόσιοι υπάλληλοι μουφτήδες και λειτουργοί άλλων θρησκειών και όχι της ορθοδοξίας".

Για τη σκανδαλολογία: "Οπου υπάρχουν ενδείξεις, να πάνε οι υπεύθυνοι στο δικαστήριο, το να κρεμάς κάποιον όμως στα μανταλάκια είναι κρίμα από το θεό. Είναι γελοίο αυτό των περί Καραμανλικών στο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Καραμανλής εκφράζεται μόνο από τον ίδιο τον Καραμανλή".

Για τον Κώστα Σημίτη: "Είναι ο πρωθυπουργός που έβαλε τη χώρα στην ΟΝΕ. Το ότι ήταν δίπλα του όλα τα λαμόγια αποδείχτηκε στα δικαστήρια. Το αν ήξερε και έκανε τον Κινέζο δεν μπορώ να το ξέρω! Οταν υπάρχουν ενδείξεις τους πας στη δικαιοσύνη, δεν πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα".

Για την επιλογή Τατσόπουλο: "Από το Ποτάμι και κάτω δεν περνάνε κοκόρια. Εμαθα ότι ο Τατσόπουλος ανήκει στον αριστερό φιλελευθερισμό. το έμαθα κι αυτό! Θα κριθεί εκ του αποτελέσματος. "η νεκροψία θα δείξει" που λέμε και στην ιατρική".

Για τις εκλογές: "Πιστεύω στην αυτοδυναμία της ΝΔ. Δεν χάθηκε και ο κόσμος όμως να μην έχει αυτοδυναμία, η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα. Δεν θα είναι αποτυχία εάν υπάρχει μια διαφορά 6-7 μονάδων. Θα βρούμε συνεργασίες και συνθέσεις ανάλογα με το αποτέλεσμα των εκλογών και ποιοι θα μπουν στη Βουλή. Στρατηγικοί μας σύμμαχοι είναι τα κόμμα τα με ευρωπαϊκό προσανατολισμό. ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μόνο στα λόγια ευρωπαϊκό κόμμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα