Γ. Κύρτσος: Η Μέρκελ βοηθάει τον Τσίπρα στις συντάξεις

"Το σημαντικό είναι η αποκάλυψη των πρακτικών του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών στα Σκόπια, με κεντρικό μήνυμα ότι "τρέξτε να προλάβετε πριν έρθει ο Μητσοτάκης". Η FAZ προσπαθεί να μας βγάλει αναξιόπιστους αλλά αυτό δεν μας επηρεάζει και δεν αλλάζει την εικόνα ότι ο Τσίπρας είναι αγκαλιά με τον Ζάεφ και εμείς όχι".Tις επισημάνσεις

αυτές έκανε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Και πρόσθεσε: "Οι Ευρωπαίοι προσπαθούν να εξισορροπήσουν το Brexit με την ενταξιακή πρόοδο των Δυτικών Βαλκανίων. Είναι μια προσπάθεια για γέλια. Στο σλάβικο πληθυσμό υπάρχει πλειοψηφία κατά της συμφωνίας. Το ονοματολογικό το έχουμε χάσει, δεν υπάρχει λόγος βιασύνης και πάντως προέχουν τα ζητήματα ταυτότητας από το ονοματολογικό". Σε σχέση με το ζήτημα των συντάξεων, ο κ. Κύρτσος υποστήριξε τα εξής: "Οι καινούργιες συντάξεις είναι δραστικά μειωμένες και το ΕΚΑΣ έχει πάει στα 12 ευρώ. Η πολιτική συζήτηση που έχει μεγάλη εκλογική σημασία γίνεται για τους παλαιούς συνταξιούχους. Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να αναβάλει το μέτρο. Η Μέρκελ απ ό,τι φαίνεται βοηθάει. Το καταλάβαμε κι από τον Ρέγκλινγκ που δέχθηκε έναν προϋπολογισμό με δυο σενάρια".

Keywords
Τυχαία Θέματα