Φαίη Ξυλά: "Με τρελαίνει όταν κάποιος περνάει τα όρια μου"

Η ηθοποιός Φαίη Ξυλά, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ψύλλοι στ’ αυτιά» στο θέατρο Μουσούρη, ήταν καλεσμένη στη Σίσσυ Χρηστίδου όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για το ζέσταμα που κάνει πριν βγει στη σκηνή, τη σχέση της με το παιδί της, αλλά απάντησε και στις ερωτήσεις των συμπρωταγωνιστών της.

Η Φαίη είναι όπως φαίνεται. Μια ήρεμη δύναμη. Όταν ρωτήθηκε αν ποτέ θυμώνει, είπε ότι

συνήθως διατηρεί αυτή της την ψυχραιμία. Όπως παραδέχτηκε όμως: "Με τρελαίνει όταν κάποιος περνάει τα όρια μου χωρίς να έχω δώσει εγώ το δικαίωμα αν και αυτό βέβαια συμβαίνει πολύ σπάνια".

Όσον αφορά τη σχέση της με το παιδί της αποκάλυψε, πως "Η μεγαλύτερη μου πρόκληση είναι η ειλικρίνεια. Προσπαθώ να του λέω την αλήθεια, αλλά είναι δύσκολο".

Όπως παραδέχτηκε, της λείπει πάντα ύπνος. Επειδή προσπαθεί να τα κάνει όλα και ιδιαίτερα αυτά που αφορούν την προσωπική της ζωή, την οποία θεωρεί πολύ σημαντική, αναγκαστικά κάτι πρέπει να "χάσει".

Για τη Φαίη μίλησαν και οι συμπρωταγωνιστές της. Μάλιστα, ο Θανάσης Ευθυμιάδης την προκάλεσε να αποκαλύψει τον τρόπο "ζεστάματός" της. Αποκάλυψε πως πριν βγει στη σκηνή κάνει ζέσταμα "σαν τον Κωνσταντάρα". Οι συνάδελφοί της την "κοροιδεύουν".

Η Φαίη Ξυλά πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Ψύλλοι στ'αυτιά" στο θέατρο Μουσούρη. "Ένα υπέροχο έργο μέσα στην παρεξήγηση και τη φάρσα. Με πολλές ανατροπές. Έχει να κάνει με τον έρωτα, τη ζήλεια, τη φιλία και το σεξ. Έχει να κάνει με ζευγάρια. Η Ραϊμόνδη υποψιάζεται ότι ο άντρας της την απατά και προσπαθεί να του στήσει μια παγίδα για τον πιάσει".

Keywords
Τυχαία Θέματα