Έβαλε οπλισμένο περίστροφο στον κρόταφο του κολλητού του για να βγάλει selfie

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο, ο πρωταγωνιστής του οποίου "ανατριχιάζει" τον θεατή με την επιπολαιότητά του.

To περιστατικό σημειώθηκε σε σκοπευτήριο του Τέξας. Στο υλικό που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας φαίνεται ένας άνδρας - ο οποίος πιθανότατα εξασκείται στη σκοποβολή - να κράτα ένα οπλισμένο περίστροφο στο χέρι και να ποζάρει για μία σέλφι. Στη συνέχεια στρέφει την κάννη του όπλου στον κρόταφο του φίλου του για να τραβήξει μία δεύτερη σέλφι. Ο επικίνδυνα επιπόλαιος άνδρας έγινε έγκαιρα αντιληπτός από τον επιβλέποντα, ο οποίος τον ακινητοποίησε και τον

αφόπλισε.

Η διεύθυνση του σκοπευτηρίου έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο, σε μία προσπάθεια να υπενθυμίσει τους θανάσιμους κινδύνους που εγκυμονεί η παραμικρή ανεύθυνη κίνηση.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με έρευνα του All India Institue of Medical Sciences - κατά την οποία εξετάστηκαν αναφορές θανάτων από το 2011 έως το 2017 - τουλάχιστον 259 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, προσπαθώντας να τραβήξουν μια selfie υπό πολύ επικίνδυνες συνθήκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα